Tedoo cu Brad Florescu

Windia Freedomwear, de Elena Stanciu. Haine și accesorii inspirate de Tedoo.

Elena Stanciu, jumătatea cea mai frumoasă a echipei Tedoo, lansează astăzi Windia, un brand de haine și accesorii inspirat de libertate și prietenie.

De un an și ceva Elena m-a cam lăsat singur pe Tedoo. Poate că ai remarcat și tu. Nu ne-a mai scris nimic despre păpică, yoga, elefanți și festivaluri. Nu. Pentru că a fost ocupată cu altceva. Tot cu spusul poveștilor, dar folosind un alt limbaj.

Ideea i-a venit mai demult, dar a început să se cristalizeze în februarie 2014. De atunci și până azi, Elena a muncit cam 12 ore pe zi la creionarea unui brand de haine și accesorii inspirat de valorile Tedoo: libertate, cunoaștere și prietenie. Așa s-a născut Windia, un magazin online pe care Elena îl deschide azi, de ziua ei. Povestește aici cum a fost drumul.

Elena Stanciu Windia.ro

Nu e offf-încă-un-magazin-de-haine. Mare parte din produse sunt realizate sau accesorizate manual. De pildă, setul de poncho-uri are la bază material din Turcia, aplicații culese de la triburile din nordul Thailandei, design sud-american și meșteșugărie românească. Sau kimono-urile, realizate din sari-uri indiene cumpărate din Malaezia și croite în România. Ori colecțiile de cămăși sau rochii cumpărate din nordul Thailandei și pictate manual de o artistă din sudul țării zâmbetelor.

Sunt haine care au călătorit mult. Au povești să spună.

Elena Stanciu Windia.ro

Și modelele pe care le vei vedea în imaginile de pe site sunt de prin tot felul de țări. Demi, Roxana, Andra din România, Annie și Hanna din Statele Unite, Viola din Ungaria și mai urmează. Nu sunt modele profesioniste, sunt vecine sau prietene de-ale noastre. Plus Elena, firește, care și-a oferit nu doar inima și mintea acestei povești, ci și frumusețea. Trup și suflet literalmente.

(Iar eu a trebuit să mă pricep la fotografie de fashion. Nu mă pricep, dar am făcut tot ce-am putut.)

Elena Stanciu Windia.ro

Tocmai pentru că Elena s-a implicat personal în fiecare produs, vei observa că oferta nu este foarte largă. Vreo 200 de intrări, multe dintre ele unicat. Tipicară ca un marinar.

Elena Stanciu Windia.ro

Prin Windia, Elena urmărește susținerea libertății și a creativității. Nu doar pentru ea sau pentru mine, ci pentru toți oamenii talentați cu care colaborează, fie ei români, greci, thailandezi sau australieni. Cumpărând un produs Windia primești libertate și oferi libertate. Și o călătorie în jurul lumii.

La mulți ani, iubito. Succes, Windia.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 3 Comentarii

  1. Bravoooooo!!!!
    La multi ani, Elena! Sa ne bucuri tot timpul cu toate lucrurile frumoase pe care le faci si cu mesajele tale prin care cauti diversi furnizori si cu pasiunea pe care o pui in toate! Te pup cu drag si iti tin si pumnii pe care nu ii am sa mearga bine noul tau proiect de suflet!
    Te pup cu drag!

  2. Întotdeauna de apreciat edițiile limitate și hainele cu poveste! În plus grafica site-ului, pozele, imprimeurile sau toate, îmi fac un dor de Thailanda!

  3. Daniela Strambeanu says:

    La multi ani! Si la multe bucurii!

Lasă un comentariu