Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO DEALS. Zboruri ieftine către Thailanda. Phuket, Krabi, Chiang Mai, Chiang Rai sub 600 EUR.

Prețuri surprinzători de mici pentru zboruri din București către mai multe destinații din Thailanda.

Se vrea în Thailanda primăvara asta? A se deschide Momondo și a se căuta. Colegul Dragoș Grigore așa a făcut – cu asta se ocupă el la cafeaua de dimineață – și a găsit câteva tarife surprinzător bune către mai multe destinații din Thailanda.

Este vorba despre o combinație code-share Aeroflot-Bangkok Airways cu escale în Moscova și Bangkok. Se face o singură rezervare, nu se schimbă aeroportul, e o variantă foarte comodă. Bun. Iată tarifele (simulări pentru luna martie).

București – Phuket/HKT 555 EUR
București – Krabi/KBV 571 EUR
București – Chiang Mai/CNX 576 EUR
București – Chiang Rai/CEI 577 EUR

Aeroflot Phuket

Pentru cei care nu vor să stea într-un singur loc există și variante multi-city la fel de avantajoase. Un zbor București-Phuket cu retur Bangkok-București costă 553 EUR. Sigur există și alte soluții, mai caută și tu.

La sumele de mai sus se pot adăuga comisioane de plată, mai mici sau mai mari, practicate de agențiile online (Tripsta, Paravion, Avion.ro). Călătorii fericite.

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare pentru bilete de avion, hoteluri și rent-a-car cu cea mai mare bază de search. Noi folosim Momondo și ți-l recomandăm și ție. 

Toate tarifele de mai sus erau valabile la ora redactării acestui articol. Mulțumim, Dragoș Grigore.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu