Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO DEALS. Promo India cu plecare din Timișoara, Cluj sau Sibiu. Bombay 473 EUR.

Tarife sub 500 EUR pentru India cu plecare din Cluj, Timișoara și Sibiu. Și un bonus asiatic pentru bucureșteni.

Cei de la Lufhtansa sunt greu de înțeles, cel puțin pentru mine. În loc să dea sfară în țară despre cele mai bune tarife pe care le au, domniile lor trimit alerte pe mail cu pseudo-oferte de genul “București-Barcelona 199 EUR”. Norocul lor – și al nostru – e că onor colegul Dragoș Grigore stă cu ochii pe motoarele de căutare chiar dacă momentan se află într-un binemeritat concediu de odihnă.

Dragoș a găsit, stând pe marginea piscinei, câteva tarife foarte bune pentru India cu plecări din vestul României: Timișoara, Cluj și Sibiu. Le-am validat atât pentru septembrie, când e încă sezon ploios, cât și pentru a doua jumătate a lui octombrie, când, în teorie, revine vremea bună. S-ar putea să fie valabile și pe alte date, mai caută și tu. Iată ce-am găsit.

Cluj – Bombay 487 EUR în septembrie și octombrie.
Timișoara – Bombay 480 EUR în septembrie, 500 EUR în octombrie.
Sibiu – Bombay 473 EUR în septembrie și octombrie.
Timișoara – New Delhi 507 EUR în octombrie.
Cluj – New Delhi 514 EUR în octombrie
Sibiu – New Delhi 500 EUR în octombrie.

Tarifele sunt pentru zboruri dus-întors, cu taxe și bagaje incluse. Se zboară cu escală în Germania, evident. Vezi datele simulărilor în galeria de imagini. Mai multe detalii pe site-ul Lufthansa.

Asia cu British Airways din București.

Avem ceva și pentru românii din sudul țării. Cititorul nostru care se semnează Simi ON ne-a semnalat niște prețuri foarte bune la British Airways pentru zboruri de la București către diverse destinații asiatice.

București – Kuala Lumpur 465 EUR
București – Bangkok 507 EUR
București – Singapore 521 EUR.

Am postat aceste tarife încă de alaltăieri pe pagina noastră de Facebook. Din ce m-am uitat acum încă mai sunt locuri. Vezi pe site-ul British Airways.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu