Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO DEALS. Primele promoții pe 2015. Prețuri foarte bune pentru Asia, Africa și SUA.

Primele promoții pe 2015 vin de la Qatar Airways, Aeroflot și Saudia și propun prețuri foarte bune către destinații din Asia, Africa și Statele Unite.

Cum să combați mai eficient temperaturile de minus 20 de grade care s-au abătut aceste zile asupra României dacă nu cu un articol despre oferte de zbor către țările calde? Colegul Dragoș Grigore s-a gândit la voi și a scos din alioșă câteva oferte proaspăt lansate în primele zile ale lui 2015. Hai să ne frecăm mâinile cu ele.

Promoție Qatar Airways din Milano.

Qatarezii au deschis hora încălzirii globale cu un set de tarife bune spre excelente pentru plecări din Milano Malpensa/MXP. Așteptăm cu încredere o promoție și din București. Hai să vedem unde și la ce preț se poate zbura din capitala europeană a modei.

Milano – Bali/DPS 540 EUR
Milano – Bangkok/BKK 405 EUR
Milano – Ho Și Min/SGN 505 EUR
Milano – Dar Es Salaam /DAR (Tanzania) 381 EUR
Milano – Nairobi/NBO 375 EUR
Milano – Tokyo/NRT 475 EUR
Milano – Melbourne/MEL 820 EUR

Qatar Airways Bali

Mai sunt multe astfel de tarife, le găsești pe pagina promoției. Partea foarte bună este că perioada de călătorie acoperă aproape tot anul 2015, mai exact din 20 ianuarie – 10 decembrie.

Până la Milano Malpensa zbori low cost cu Wizzair. În martie, un roundtrip OTP-MXP costă 89 EUR cu bagaje și taxe incluse. Nu e rău, nu e rău…

Saudi Arabian Airlines. Tarife mici pentru Manila.

Al doilea set de oferte vine tot din zona Peninsulei Arabice. Compania națională a Arabiei Saudite pare să aibă o slăbiciune pentru capitala Filipinelor, din moment ce oferă tarife bune către Manila din două orașe europene: Milano și Geneva. Cum ți-o fi mai aproape.

Saudia Manila

Milano – Manila/MNL 371 EUR
Geneva – Manila 382 EUR.

Tot saudiții au varianta multi-city Geneva-Manila-Milano la 373 EUR.

UPDATE. Edda Tacit ne sugerează alte două tarife bune. Roma-Manila și Milano-Colombo. În jur de 300 EUR.

Booking pe site-ul Saudia.

Cum să vezi Bangkok și Dubai în aceeași vacanță.

Dragoș a mai găsit pe site-ul Qatar Airways o combinație multi-city interesantă, care combină două destinații de vacanță: Bangkok și Dubai. Traseul este Milano-Doha-Bangkok-Doha-Dubai/DWC, la un preț de 299 EUR. Celelalte două segmente se acoperă cu Wizzair astfel: București-Milano 44 EUR cu taxe și bagaj, Dubai/DWC-București tot cu Wizzair la 164 EUR. Per total ieșim la un cost de 508 EUR. Simularea a fost făcută pentru luna martie.

Qatar Airways multi-city

New York via Moscova.

Sancțiunile economice și problemele cu care se confruntă Rusia în această perioadă au determinat transportatorul național Aeroflot să dea serios în prețuri pentru a atrage valută de pe piață. Așa se face că rușii au o ofertă excelentă pe ruta București-New York (via Moscova): doar 408 EUR all inclusive. Deranjează doar escala lungă de la dus.

Aeroflot NYC

Să sperăm că aceste prime oferte vor da tonul altora cel puțin la fel de bune, eventual cu plecare din București. Atât pentru moment, revenim când mai găsim ceva. Între timp, pentru alerte în timp real, ne poți urmări pagina de Facebook.

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare pentru bilete de avion, hoteluri și rent-a-car cu cea mai mare bază de search. Noi folosim Momondo și ți-l recomandăm și ție. 

Toate tarifele de mai sus erau valabile la ora redactării acestui articol. Mulțumim, Dragoș Grigore.

Comentarii - 15 Comentarii

 1. Mircea says:

  Doar din 16 ianuarie va fi valabila promotia?
  Eu am intrat, am cautat pt 25.7 – 16.8 Milano – Bangkok si-mi da vreo 870 euro.
  Ce-mi scapa?

  • @Mircea: probabil îți scapă datele pe care sunt valabile tarifele reduse. Mai caută stânga-dreapta. Și, în general, ferește-te de lunile de vârf (iulie-august), că atunci e mai puțin probabil să găsești ceva ieftin.

   • Mircea says:

    In ce sens imi scapa?
    Iul-Aug sunt off season in Tailanda…
    Multumesc!

    • @Mircea: nu există off season în Thailanda, crede-mă.

     • Alex says:

      Prietene, jul-aug-sept sunt off season in toată zona tropicala din Asia (Tailanda, Malaezia,Singapore, Vietnam, Laos, Cambodgia). Începe chiar mai devreme (iunie), musonul…

     • @Alex: eu locuiesc aici de 5 ani și singura perioadă cât de cât off season (la propriu) e septembrie-noiembrie. Cât despre muson, nu e unul, sunt două, și bat din mai până în februarie inclusiv.

     • Mircea says:

      Te cred, desi am citit in mai multe locuri ca sunt reduceri, deci oricum e mai degraba off season decat high season.
      Deci nu am gresit eu ceva in cautare ci pur si simplu nu e valabila oferta in acea perioada desi asa pare a fi din context?

     • Mircea says:

      Am gasit asa:
      Buc – Dubai 900 de lei – stat o noapte in Dubai
      Dubai – Bangkok 1250 de lei
      Intrebarile sunt:
      1. cum suna preturile acestea din experienta? cat de tare ar trebui sa ma grabesc sa rezerv daca e bun acest pret?
      2. la intoarcere in Dubai am doar 1:45′ (biletele sunt luate independent, deci trebuie sa ne recuperam bagajul de cala inainte de noul checkin) , e suficient sau e extrem de la limita si atunci mai bine mai stam o noapte in Dubai si la intoarcere?
      Multumesc!

     • @Mircea: prețul este foarte bun. Nu știu să-ți spun cât de tare să te grăbești. Tarifele pot crește un pic sau mai mult de la o zi la alta sau pot sta pe loc o perioadă. Totul depinde de ceilalți cumpărători. Intervalul de 1.45h e foarte la limită, mai ales că va trebui să faceți și immigration de două ori (intrare/ieșire). Asigură-te măcar că aterizezi și decolezi de pe același aeroport, că Dubaiul are două și unele companii (Wizzair, de pildă) operează pe DWC, iar altele de pe DXB.

 2. radu says:

  Salut,

  Eu as vrea Peru anu asta, ceva oferte bune la avion?

 3. Marcu Aurelian says:

  Multumesc ! Mai mult decat interesant!

 4. Alina says:

  Buna. Un zbor ieftin pentru Japonia? Nu conteaza perioada, ieftin sa fie. Cel mai ieftin l-am gasit cu Aeroflor la 425 de euro. Ma puteti ajuta cu o variata mai ieftina? Multumesc mult!

Lasă un comentariu