Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo Deals. Phuket cu Qatar Airways 347EUR.

Un super tarif de la Qatar Airways pentru ruta București-Phuket (Thailanda).

Întrerupem programul obișnuit pentru că Dragoș, colegul nostru vânător de oferte, a descoperit un tarif excelent la Qatar Airways pentru Phuket, Thailanda – 347EUR. Tariful este pentru zboruri dus-întors, cu bagaj de cală de 30kg.

Am verificat promoția în sistem, apare acest tarif din aprilie, după ce se termină distracția de Anul Nou Budist și până în decembrie 2017. Pentru referință, iată mai jos două simulări făcute acum câteva minute în sistem.

septembrie

iunie

Începând din 31 octombrie compania Qatar Airways inaugurează ruta Doha – Chiang Mai cu patru zboruri săptămânale, efectuate cu un avion Airbus 330.  Aceasta este cea de-a patra destinație a companiei în Thailanda, alături de Bangkok, Phuket și Krabi.

Comentarii - 11 Comentarii

 1. George says:

  Pai este foarte tare!!!

 2. Pavel says:

  Există posibilitatea să se mențină acest preț până pe data de 13 când fac eu rost de bani 🙂 ?

  • greu de zis, e bătaie pe ele. vezi că cineva mai sus zice că a rezervat și are 3 zile la dispoziție să facă plata. nu știu cum e posibil așa ceva, dar poate merită învestigat.

   • Monica says:

    ai 2 optiuni – pay now sau pay later. later poti prin 3 variante: pe site (card), prin banca cu OP, sau la birou qatar (au 2 in buc)

 3. Monica says:

  multumesc!!!! am rezervat 380eur nov/dec. am la dispozitie 3 zile sa fac plata. credeti ca e riscant un connection time de doar 2h in Doha?

  • Nu cred. Dacă așa vinde compania biletul, înseamnă că este timp de transfer.

   • Monica says:

    suflu in iaurt cu astea din 2006 cand am pierdut leg spre tenerife din madrid. schimbat terminale, coada la control pasapoarte imensa, (sigur, dupa 2007 s-a mai schimbat situatia acolo). bilet luat prin agentie la vremea aia…. multumesc mult inca o data pt info pret.

 4. Dragos Bunea says:

  Oferta e valabila pentru plecari din 13 martie. Ca ex: 15 – 25 martie 364 euro/p in momentul de fata

 5. Maria says:

  Buna!
  Am niste vouchere de la Qatar pe care pot sa le folosesc doar la biroul lor din Romania (offline adica), doar ca pretul pe online e mult mai mic decat in sistemul lor. Mi se pare foarte ciudat…
  Ca idee, stie cineva de ce se intampla asta?

  Mersi!

 6. Popa Noelz says:

  Super asa sper sa vedem si noi Tailanda.

 7. Radu says:

  Foarte multa lume a profitat de oferta respectiva(inclusiv noi) dar discutand cu cei in domeniu e posibil de fapt sa fi fost o greseala de sistem cu un asemenea pret. Pana la urma un 500 euro e o super oferta nu mai vorbim de 347. Dar toti cei care au achitat biletul au rams cu pretul asta. Deci a fost super mega oferta . Imi imaginez cati romani vor vizita Thailanda …

Lasă un comentariu