Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo DEALS. Kuala Lumpur 455 EUR, Singapore 471 EUR, Bangkok 497 EUR.

Dacă vrei să petreci iarna sub soarele fierbinte al Asiei de Sud-Est iată câteva zboruri ieftine.

UPDATE 10 august, ora 12.00 (ora României): Acum câteva ceasuri s-a lansat și promoția Air Asia cu plecări din mai  multe orașe asiatice. M-am uitat de zboruri din Kuala Lumpur spre Australia, un roundtrip pentru Perth în februarie fără bagaj de cală costă 145 EUR, iar unul cu tot tacâmul (flexibilitate,  bagaj, mâncare, alegere de loc, express boarding) costă  335 EUR.

Combinat cu prețurile BA pe Kuala Lumpur ajungem la un 600-790 EUR pentru un zbor București-Perth. Simulare făcută pentru luna februarie. Toate destinațiile și tarifele promoției Air Asia pot fi consultate aici.

UPDATE 10 august, ora 14.15: A făcut și Dragoș câteva simulări pentru februarie și a obținut Kuala Lumpur – Melbourne la 245 EUR și Kuala Lumpur – Perth la 198 EUR, ambele tarife incluzând bagaj de cală și taxa de plată cu cardul.

KUL-PER

Articolul original.

Știi ce facem noi duminica dimineața? Facem așa: eu dorm, iar colegul Dragoș Grigore caută zboruri ieftine. Și când mă trezesc, mulțumită celor 4 ore diferență de fus orar, găsesc deja în inbox un pachet cu Tedoo Deals de la neobositul nostru flight hacker.

Astăzi este vorba despre câteva tarife foarte bune de la București spre diverse destinații asiatice, tarife oferite de British Airways. Dragoș a verificat atât opțiunile dus-întors cât și pe cele multi-city pentru cei care vor să se plimbe mai mult prin Asia de Sud-Est.

Dus-întors.

București – Kuala Lumpur 455 EUR
București – Singapore 471 EUR
București – Bangkok 497 EUR
București – New Delhi 424 EUR

Multi-city.

București – Bangkok + Singapore – București 466 EUR
București – Bangkok + Kuala Lumpur – București 455 EUR
București – Koh Samui + Kuala Lumpur – București 605 EUR.

Bonus (dus-întors):

București – Johannesburg 460 EUR
București – Seoul 470 EUR
București – Penang (Malaezia) 545 EUR
București – Langkawi (Malaezia) 545 EUR

Zborurile sunt operate de British Airways cu escale în Londra/LHR, iar segmentele regionale sau domestice se zboară în code share cu Malaysia Airlines sau Bangkok Airways.

Tarifele sunt de găsit în intervalul noiembrie 2015 – martie 2016, cu grosul de locuri în ianuarie-februarie. Pentru câteva exemple de date pe care am făcut simulări intră în galeria de imagini a articolului. Pentru alte date intră și tu pe site-ul British Airways.

Cum compania nu a anunțat acest pachet ca o promoție în sine nu există la vedere nici o perioadă anume de călătorie și nici un termen limită pentru cumpărarea biletelor. Se merge pe pe principiul “primul venit, primul servit”.

Prețurile de mai sus erau valabile la ora publicării acestui articol. Mulțumiri neobositului Dragoș Grigore.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu