Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO DEALS. Hello, Africa. Super-prețuri pentru Zanzibar, Mombasa și Seychelles.

Tarife ireal de mici pentru zboruri din București către Zanzibar (529 EUR), Mombasa (549 EUR) și Seychelles (639 EUR).

Colegul Dragoș Grigore e într-un mic concediu și se plictisește. Când se plictisește, Dragoș caută zboruri ieftine. A mai găsit trei oferte excelente, de data asta pentru destinații din Africa. Să ne rugăm, deci, pentru cât mai multe concedii ale lui Dragoș și să vedem despre ce este vorba.

București – Zanzibar/ZNZ 527 EUR. Da, ai citit bine:  cinci sute douăzeci și șapte de euro. E o combinație KLM+Precision Air cu două escale, la Amsterdam și Nairobi.

București – Mombasa/MBA 549 EUR. Și acum ai citit bine. Zbor cu KLM până la Nairobi via Amsterdam și mai departe cu Kenya Airways.

Și cireșica de pe tort: București – Mahe/SEZ (Seychelles) 639 EUR. O combinație Air Serbia (București-Belgrad) și Etihad (Belgrad-Abu Dhabi-Mahe).

Prețuri pentru zboruri dus-întors, cu taxe și bagaje. Simulările au fost făcute pentru luna martie (2-16). Le găsești pe Momondo. La prețurile de mai sus se pot adăuga comisioane de plată care variază de la zero la 41 EUR în funcție de tipul de card și de comerciant. Hello, Africa.

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare pentru bilete de avion, hoteluri și rent-a-car cu cea mai mare bază de search. Noi folosim Momondo și ți-l recomandăm și ție. 

Toate tarifele de mai sus erau valabile la ora redactării acestui articol. Mulțumim, Dragoș Grigore.

Comentarii - 3 Comentarii

  1. Cristi says:

    Aproape incredibil :)) Felicitari George!

Lasă un comentariu