Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo DEALS. Chile 493 EUR, Thailanda 485 EUR de Revelion. Și niște Caraibe.

Zboruri către Chile și Thailanda sub 500 EUR, către Cuba, Jamaica, Republica Dominicană și Mexic sub 600 EUR.

Nici nu m-am întors bine acasă, nici nu m-am așezat bine la birou, că a început bombardamentul cu tarife bune. La manșa bombardierului, același neobosit flight hacker Dragoș Grigore. Iată câteva găselnițe demne de luat în calcul.

București – Santiago de Chile 493 EUR.

Alitalia au lansat la începutul lunii mai ruta Roma-Santiago și, pentru a se asigura că avioanele nu zboară goale, au dat în prețul inaugural. Partea bună este că discountul nu se simte doar din Cetatea Eternă, ci și din București. Astfel, un zbor OTP-FCO-SCL apare la tariful de 493 EUR, RT, taxe și bagaje incluse. Prețul e disponibil prin OTA-urile afișate de Momondo. Pe site-ul companiei e ceva mai mare.

Bangkok de Revelion 485 EUR.

Pentru românii din vestul țării, Dragoș a găsit, tot pe Momondo, o variantă excelentă de zbor către Thailanda de sărbători: Budapesta-Bangkok la 485 EUR, zbor operat de Air China via Beijing. Escale scurte. Datele pe care am făcut simularea: tur pe 28 decembrie, retur pe 13 ianuarie. Uite aici. E posibil să funcționeze și pentru alte date.

Caraibe via Bruxelles sub 600 EUR.

Belgienii de la JetAirFly au o promoție last minute cu plecare din Bruxelles către mai multe destinații de vacanță din Caraibe și Golful Mexic:

– Punta Cana (Rep. Dominicană) 329 EUR
– Varadero (Cuba) 410 EUR
– Montego Bay (Jamaica) 360 EU
– Cancun (Mexic) 380 EUR. RT.

Taxe și bagaje incluse. Oferta e valabilă pentru zboruri în luna iunie. Intră la ei pe site și alege-ți destinația.

JetAirFly zboară de pe Zaventem/BRU, așadar ar fi bine să-ți iei 4 ore bune înainte de zbor pentru a trece de controalele și supra-controalele de securitate.

Ca să ajungi la Bruxelles ai varianta TAROM, care zboară direct pe BRU pentru 180 EUR, sau varianta Ryanair care operează pe aeroportul secundar Charleroi/CRL, de la 60 EUR fără bagaje de cală. Între cele două aeroporturi faci cam o oră și jumătate.

Tarifele de mai sus erau valabile la momentul redactării acestui articol. Mulțumesc, Dragoș Grigore.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu