Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO DEALS: București-Bangkok 417 EUR în decembrie.

Încă un tarif excelent descoperit de flight hackerul Dragoș Grigore. Thailanda ieftin la iarnă.

E inutil să spun că și drăcia asta tot colegul Dragoș Grigore a găsit-o. Trec direct la subiect.

Susnumitul a dibuit o combinație ingenioasă de zboruri pentru Bangkok în prima jumătate a lunii decembrie. De fapt nu una, ci două. Prima e mai ieftină dar presupune escale mai lungi, a doua are escale mai scurte dar…ai ghicit, costă în plus. Să le luăm pe rând.

Varianta mai lungă și mai ieftină.

Se zboară București-Dubai cu FlyDubai. 198 EUR cu tot cu bagaj de cală. Date de zbor: 1 decembrie tur, 15 decembrie retur.

OTP-DXB FlyDubai

Se zboară Dubai-Bombay-Bangkok cu Jet Airways. 219 EUR cu tot cu bagaj de cală. Date de zbor: 2 decembrie tur, 14 decembrie retur.

BKK-DXB lunguță

Escale. La dus 8 ore în Dubai și 3 ore 25 în Bombay. La întors 13 ore 35 în Bombay și 4 ore și 10 minute în Dubai. Așa e, nu poți să le ai pe toate. Total: 417 EUR all inclusive.

Varianta mai scurtă și mai scumpă.

Se ia același zbor București-Dubai cu FlyDubai. Costă tot 198 EUR. Aceleași date de zbor.

Se zboară la/de la Bangkok cu Jet Airways, dar pe alte curse. Date de zbor: 1 decembrie tur, 14 decembrie retur. 292 EUR.

BKK-DXB scurtă

Escale. La dus 2 ore 20 în Dubai și 4 ore 50 la Dehli. La întors o oră și 10 minute în Bombay, 4 ore și 10 la Dubai. Total 490 EUR all inclusive.

Precizare: tariful de 198 EUR pe OTP-DXB e valabil doar până pe 27 septembrie. Nu e nevoie de viză pentru Dubai. Mulțumiri lui Dragoș Grigore, neobositul găsitor de comori.

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare pentru bilete de avion, hoteluri și rent-a-car cu cea mai mare bază de search. Noi folosim Momondo și ți-l recomandăm și ție. 

Toate tarifele de mai sus erau valabile la ora redactării acestui articol.

Comentarii - 3 Comentarii

  1. Cristi says:

    Cum dam de Dragos pentru niste flight hacking privat?

  2. Alina says:

    Pentru Ianuarie se gaseste ceva ? 🙂

Lasă un comentariu