Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO DEALS. Brazilia 479 EUR, Singapore 494 EUR cu KLM.

Brazilia sub 500 EUR din București. Ceva cu care nu te întâlnești în fiecare zi.

Avem din nou parte de câteva tarife bune de la olandezi. Puține, dar bune. Nu știu de unde vin, dar sper să se ducă la tine în buzunar. Le voi enumera doar pe cele sub pragul psihilogic de 500 de euro.

București/OTP – Sao Paolo/SAO 479 EUR (septembrie 2016 – martie 2017)
București – Singapore/SIN 494 EUR (august – decembrie 2016)
București – Seoul/ICN 491 EUR (iulie-decembrie 2016)

KLM OTP-SAO

O notă specială merită tariful de Antananarivo, Madagascar: 549 EUR, dar nu apare decât pentru septembrie, când e cam ploaie pe-acolo.

Cât despre Brazilia, cine vrea să zboare direct la Rio plătește 529 EUR, pe același interval ca și Sao Paolo. Dacă vrei să fii acolo de Carnaval (24-28 februarie), cel mai strâns interval pe care găsești zbor la 529 EUR este 17 februarie – 8 martie. Sunt singurele date cu tarif scăzut din perioada respectivă.

Toate zborurile sunt operate de KLM (singur sau în code share cu parteneri SkyTeam). Dus-întors, taxe, bagaje și catering incluse. Le-am găsit fie pe momondo, fie direct pe site-ul companiei.

UPDATE: KLM au vopsit un Boeing 777 în portocaliu, culoarea Olandei. Îl vor folosi pe ruta Amsterdam-Rio de Janeiro. Poate ne trimiți niște fotografii cu el de la fața locului.

 Tarifele erau valabile la ora postării acestui articol.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu