Tedoo cu Brad Florescu

Și cel mai creativ proiect de blogging din 2014 este…

Tedoo câștigă pentru a doua oară premiul pentru cel mai creativ proiect de blogging din România, oferit la gala Webstock.

Dedicăm acest premiu Andreei Avrigeanu, o fetiță de 3 ani bolnavă de leucemie acută limfoblastică. Puteți afla povestea ei și puteți ajuta aici (site) sau aici (pagină de Facebook).

Vineri seară a avut loc gala de decernare a Premiilor Webstock, eveniment care răsplătește cele mai creative și inedite proiecte sau campanii din online-ul românesc. Toată lumea bună din universul digital a fost prezentă. Sau aproape toată dacă înțelegi ce vreau să zic…

S-au acordat trofee pe 11 categorii care acoperă cam tot ce se poate face pe online, de la campanii pe Facebook la aplicații pentru mobil. Una dintre categorii a fost dedicată proiectelor dezvoltate de bloggeri/bloguri.

Clasamentul categoriei Bloggers Projects (proiecte ale bloggerilor):

Locul 1: Thailandeluxe cu Coccolino, dezvoltat de Tedoo.ro.

Locul 2ClujX dezvoltate de CJX (un proiect foarte frumos pe care l-am susținut și noi pe Facebook)

Locul 3Turul Burgerilor, dezvoltat de NW Radu.

Webstock Award

Este a doua oară când un proiect Tedoo câștigă această categorie din tot atâtea participări. “În Jurul Lumii, cu Românii” a luat trofeul în 2012. Și tot a doua oară când câștigăm fără să ne fi înscris. De asta s-au ocupat partenerii noștri SkyTeam (2012) și Unilever (2014). Și încă o chestie haioasă: mai sunt două episoade de publicat.

Bravo, Elena, bravo, Coccolino. Excelentă treabă ați făcut, pufoșilor!

Felicitările trebuie împărțite cu:

Autoritatea pentru Turism a Thailandei: Mădălina Nan, Bogdan Gligor.
Unilever South Central Europe: Andra Sima, Iulia Floricică.
Mulțumiri speciale: Kubis Interactive (Cezara Bata, Talida Cristea, Gabriel Gavrilescu) și Anda Larisa Perde.

Un gând bun echipei de la Evensys care a organizat evenimentul și juriului care a apreciat lucrările.

Comentarii - 2 Comentarii

  1. diana says:

    E binevenit articolul cu aceste lamuriri…Din pacate cine a ridicat diploma, din partea Unilever cred, a comentat neinspirat…am fost in sala. Manafu a spus de Brad Florescu cand a anuntat.

    • @Diana: reprezentanta Unilever prezentă la eveniment nu făcea parte din echipa Coccolino și nu cunoștea detaliile. Dacă cei de la Evensys i-au trimis mail Andrei Sima, coordonatoarea de proiect la Unilever, ea l-a primit abia luni, întrucât fusese în concediu toată săptămâna. Nu e nicio problemă. Bine că a fost cineva acolo să ia premiul. Mulțumesc pentru comentariu.

Lasă un comentariu