Tedoo cu Brad Florescu

Promoții Air France – KLM. Hong Kong 519 EUR, Cape Town, Madagascar și Panama 599 EUR,

Am primit încă un val de noutăți de la biroul local al Air France – KLM. Prima dintre ele ar fi o reducere de 30% a tarifelor pe câteva zeci de destinații din Europa, Americi, Africa și Asia.

Am primit încă un val de noutăți de la biroul local al Air France – KLM. Prima dintre ele ar fi o reducere de 30% a tarifelor pe câteva zeci de destinații din Europa, Americi, Africa și Asia. Aplicând reducerea obținem câteva prețuri interesante către destinații cu mult vino-încoace. De exemplu:

București – Bombay/BOM 499 EUR
București – Hong Kong/HKG 519 EUR
București – Miami/MIA 540 EUR
București – Antananarivo (Madagascar)/TNR 599 EUR
București – Cape Town/CPT 599 EUR
București – Panama 599/PTY EUR
București – Bangkok/BKK 620 EUR.

Perioadele de vânzare și cele de călătorie diferă de la o regiune la alta. Ca să nu-ți strici ochii aici, intră pe paginile promoțiilor – la Air France sau la KLM – și vezi acolo toate detaliile, precum și lista completă a destinațiilor. Locurile la prețurile de mai sus sunt limitate.

Grupul franco-olandez mai anunță creșterea capacității cu 1,5% față de vara anului trecut, introducerea A380 pe ruta Paris – Mexico City și sporirea frecvențelor către Panama (13 zboruri pe săptămână din Charles de Gaulle și Schipol).

Air France și KLM  mă roagă să vă informez și în legătură cu lansarea a 13 noi rute europene în următoarea perioadă:  Dresda, Inverness (Scoția), Southampton (Anglia), Alicante, Ibiza și Valencia (Spania) operate de KLM și Cracovia (Polonia), Glasgow (Scoția), Biarritz, Ajaccio si Calvi (Franța) operate de Air France.

În fine, compania națională franceză continuă procesul de modernizare a cabinelor pentru a oferi pasagerilor cele mai bune condiții de zbor. La sfârșitul sezonului estival, compania va opera 32 de aeronave Boeing 777 echipate cu noile cabine. Între timp, KLM pregătește introducerea noului fotoliu full-flat la Business Class pe 75% din cursele sale lung-curier. Abia aștept să îl testez.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu