Tedoo cu Brad Florescu

TAROM lovește din nou. 99 EUR pe toate destinațiile externe.

Promoția 99 EUR se întoarce. TAROM oferă tarife cu discount pentru toate destinațiile externe.

Compania națională TAROM a anunțat acum câteva minute o nouă campanie promoțională din categoria “99 EUR”. De data aceasta tariful se aplică tuturor rutelor deservite de companie către destinații externe. Deci nu doar din București.

Tariful de 99 EUR este pentru zboruri dus-întors, include taxele, bagajele și catering la bord. Promoția e valabilă de azi, 3 octombrie, până pe 31 octombrie.

Perioada de călătorie este 3 noiembrie-28 februarie cu blackout între 20 decembrie și 5 ianuarie.

Biletele pot fi cumpărare de pe site-ul TAROM sau de la agențiile proprii și partenere. Locurile la tariful promoțional sunt limitate (probabil 5 locuri pe zbor). Se dau repede.

Pentru că mă grăbesc să postez știrea, nu am apucat să validez tariful decât pe o rută: București-Istanbul. Se confirmă. 99 EUR. Revin.

UPDATE. Se confirmă și București-Dubai. Cine găsește pe alte rute să lase un comentariu cu datele de zbor. Alte validate: Iași-Milano Bergamo în februarie, București-Amsterdam pe mai multe date, București-Paris, București-Londra, București-Amman, București-Barcelona pe mai multe date. Atenție, nu căutați în perioada de blackout, pentru că oferta e suspendată între datele respective.

UPDATE 2. Dacă ați prins locuri, Dragoș vă sugerează să intrați pe Momondo și să căutați zboruri spre mai departe. De pildă, în ianuarie puteți zbura Dubai-Bangkok cu 228 EUR (Jet Airways) via Bombay.

Călătorii frumoase și nu uitați de Andreea.

Comentarii - 29 Comentarii

 1. Laura says:

  Nu cred ca este vorba de toate destinatiile externe. Uite cum spun pe site:

  Pentru aceasta săptămână a lunii septembrie, TAROM lansează oferta de preţ de la 99 de euro, pentru o călătorie dus-întors, cu toate taxele incluse. Oferta este valabilă pe zborurile operate de TAROM între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Salonic şi Sofia, precum şi pe cele operate între Iaşi şi Roma, Bergamo, Bologna şi Torino.

 2. Simi says:

  Bucuresti – Barcelona
  plecare: 6 noiembrie — 50.32 euro
  intoarcere: 12 noiembrie — 48.68 euro

 3. Adriana says:

  Pentru Bucuresti – Paris, 20 cu 28 noiembrie (si alte combinatii), 99,90 euro.

 4. George says:

  Achizitionat 2 bilete pentru Barcelona 198 E 🙂

 5. Andra says:

  Si eu am gasit la Madrid 13-16 Noiembrie 🙂

 6. vicky says:

  In ce perioada ati gasit 99 de euro bucuresti-dubai?

 7. Claudia says:

  bucuresti-madrid 12-15 nov dus-intors – 210 🙁

 8. ANDREI says:

  Au avut locuri pe DXB la 99 euro, dar au modificat repede la 200 si un pic. 🙂

 9. Cristina says:

  Eu am incercat pt New York la sfarsitul lui Noiembrie inceput de Decembrie dar nu imi da tariful promotional. Iar cand am verificat pe site-ul lor nu apare nicio stire despre prelungirea promotiei incepute in Septembrie…Poate vor posta azi ceva mai clar

 10. Bela says:

  Achizitionat 2 bilete pentru Paris 198 E (5-8 Feb, 2015) 🙂

 11. Magda says:

  Eu am gasit si Londra 20-24 noiembrie la 100,3 Eur dus-intors 🙂

 12. abcd says:

  am cumparat si eu 2 bilete pentru amman, 14-22 feb, orele de zbor sunt cam nasoale in schimb, si la dus si la intors.. dar nah petra merita acest sacrificiu :p

 13. Teodor says:

  Ha! Foarte important titlul: “…DESTINATIILE EXTERNE”. Intr-adevar, oferta e foarte buna, se verifica si pe Viena) dar ea este valabila doar daca pleci din Romania, nu si invers. Bucuresti – Viena – Bucuresti este intr-adevar EUR99. Insa Viena – Bucuresti – Viena este 120. Putin cam …de porc.

 14. Mada says:

  Nu mai zbor in viata mea cu Tarom dupa ce mi-au pierdut bagajul. 🙂

 15. anutza says:

  Pot sa aflu cum se face comanda de bilet. Poate cineva imi raspunde.
  Multumesc

 16. […] de euro – Spre Londra, Paris, Barcelona, Dublin, Dubai. Brad Florescu facea un calcul de vreo 330 de euro pana in Bangkok cu Tarom + Jet […]

Lasă un comentariu