Tedoo cu Brad Florescu

Promoție TAP pe Americi. SUA 515 E, Brazilia 564 E, Columbia 730 E.

TAP Portugal au lansat azi o promoție pentru destinații din SUA, Brazilia, Panama, Columbia și Venezuela. Plecare din București și cazare dacă nu se pupă conexiunile.

Portughezii de la TAP sunt foarte activi în perioada aceasta.  După promoția de acum nici două săptămâni, care viza destinații europene și nord-africane, astăzi vin cu o nouă ofertă, pentru tărâmuri ceva mai îndepărtate: Americile. Sunt câteva tarife care merită menționate.

București – Miami/MIA 515 EUR.
București – New York/EWR 534 EUR.
București – Rio de Janeiro/RIO 566 EUR.
București – Sao Paolo/SAO 564 EUR.
București – Bogota/BOG 730 EUR.
București – Panama City/PTY 771 EUR. Știu, nu e un preț-șoc, însă Panama este o destinație tradițional scumpă pentru plecări din România.

Oferta mai acoperă alte câteva orașe din Brazilia (la tarife între 699 și 675 EUR) și capitala Venezuelei, Caracas (802 EUR).

De data aceasta nu mai avem mecanismul codului de discount, reducerea se aplică direct din sistem. Am făcut câteva simulări și prețurile se verifică.

Promoția a intrat în sistem astăzi și va acolo până pe 4 decembrie. Perioade de călătorie: 10 ianuarie – 15 martie pentru MIA și EWR, 11 ianuarie – 13 martie + 28 martie – 31 mai pentru celelalte destinații.

De menționat faptul că, în cazul în care nu există posibilitatea unei conexiuni în aceeași zi, TAP oferă gratuit cazare la 3-4 stele cu mic dejun în Lisabona și transfer până la hotel.  Programul de acomodare se numește “Bom Dia” și acoperă și zborurile TAP către Africa (Angola, Maroc, Mozambic, Capul Verde) și Azore.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul TAP Portugal România sau offline, de la agențiile partenere.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu