Tedoo cu Brad Florescu

Promo Qatar Airways. Malaezia 399 E, Thailanda 419 E, Sri Lanka 499 E, Maldive 549 E.

Qatar Airways lansează o rută nouă pe Thailanda și un pachet foarte bun de oferte pe mai multe destinații din Asia. Prețuri începând cu 399 EUR.

Compania aeriană a Qatarului a lansat anul acesta atâtea promoții încât nici nu mai știu cum să deschid articolele despre ele. Noroc că se mai strecoară câteodată, pe lângă oferta propriu-zisă, și câte un element de noutate non-promoțională.

În cazul de față, știrea ar fi aceea că QR deschide pe 28 ianuarie 2018 a cincea destinație în Thailanda, Pattaya (U-Tapao, cod UTP) pe care o avem deja la promoție la prețul de 419 EUR (validat), cu plecare din București și o escală la Doha. Pattaya e practic al treilea aeroport al Bangkok-ului; de aici până în capitală faci aproximativ două ore cu mașina.Celelalte 4 destinații sunt Bangkok, Krabi, Phuket și Chiang Mai (din 12 decembrie anul acesta).

Promoția lansată azi-noapte mai cuprinde următoarele rute și tarife:

București – Penang/PEN 399 EUR. Penangul e o destinație fabuloasă și se află aproximativ la jumătatea distanței dintre Kuala Lumpur și Hat Yai (Thailanda). Pentru cei care vor să vadă mai mult de o țară în vacanță, Penangul e o bază foarte bună, mai ales că pentru Malaezia nu trebuie viză.

București – Phuket/HKT 499 EUR
București – Krabi/KBV 499 EUR
București – Colombo/CMB 499 EUR
București – Male-Maldive/MLE 549 EUR
București – Seychelles/SEZ 549 EUR
București – Zanzibar/ZNZ 549 EUR
București – Bali/DPS 699 EUR

Pentru business class tariful este același pentru toate zborurile de mai sus – 1999 EUR – cu excepția capitalei Sri Lankăi, Colombo, pentru care plătești doar 999 EUR.

Tarifele sunt pentru zboruri dus-întors și includ taxe, catering, entertainment la bord, bagaj de cală de 30 de kilograme la clasa economică (40 kg la Business-Premium). Am validat câteva din ele de la prima încercare. Atenție, serverul e încărcat, mai pot apărea erori.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul Qatar Airways  de azi și până pe 26 noiembrie. Perioadă de zbor: 20 noiembrie – 31 mai, cu blackout între 15 decembrie și 10 ianuarie. Vacanțe frumoase.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu