Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Qatar Airways din București. Hong Kong 544 E, Bangkok 596 E, Beijing 508 E.

Promoție Qatar Airways pe mai multe destinații din Asia, Africa și Australia, cu plecare din București. Tarife OK pentru Bangkok, Hong Kong, Beijing.

Compania qatareză a lansat astăzi o nouă ofertă cu plecări din București. Promoția cuprinde zboruri către destinații din Asia, Africa și Australia, iar tarifele pe anumite rute sunt demne de luat în calcul. Pe altele mai puțin. Iată mai jos câteva dintre prețurile pe care le-am considerat interesante.

București/OTP – Hong Kong/HKG 544 EUR.
București/OTP – Bangkok/BKK – 596 EUR.
București/OTP – Maldive/MLE 685 EUR.
București/OTP – Beijing/PEK 508 EUR.
București/OTP – Melbourne/MEL 1007 EUR.
București/OTP -Tokyo/NRT 601 EUR.
București/OTP – Singapore/SIN 603 EUR.
București/OTP – Ho Și Min/SGN 671 EUR.

Acestea sunt doar câteva exemple. În principiu, promoția presupune un discount de 25% la toate tarifele de bază practicate de companie. Poți căuta și tu pe alte rute care te interesează și, eventual, lasă un comentariu.

Oferta la clasa economică este dublată de una pentru clasa business. Astfel, un Bangkok costă 1766 EUR, un Beijing – 1720 EUR, iar un Hong Kong 1860 EUR.

Biletele pot fi cumpărate de azi până pe 19 aprilie inclusiv, de pe site-ul Qatar Airways. Perioada de călătorie se întinde de azi până pe 10 decembrie. Compania nu anunță niciun interval de blackout. Locurile la tarifele de mai sus sunt limitate. Din simulările pe care le-am făcut se validează.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu