Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Qatar Airways. Bangkok 514 E, Hong Kong 424 E, Teheran 364 E.

La miezul nopții a intrat în sistem o promoție foarte solidă a Qatar Airways pe mai multe destinații de vacanță din Asia-Pacific.

La miezul nopții a intrat în sistem o nouă promoție Qatar Airways, prin care se aplică reduceri de până la 40% pe anumite tarife. E vorba despre o ofertă foarte solidă, atât ca prețuri cât și ca listă de destinații, o ofertă care pare gândită special pentru cei care se gândesc deja la vacanța de anul viitor. Unde să fie: Iran, Thailanda, Australia, Japonia…? Ce avem noi aici:

București/OTP – Singapore/SIN 476 EUR la economy, 1872 EUR la business class.
București – Teheran/THR 364 EUR la economy, 886 EUR la business.
București – Bangkok/BKK 514 EUR la economy, 1546 EUR la business.

SIN

București-Singapore în februarie 2016.

București – Denpasar Bali/DPS 655 EUR la economy, 1953 EUR la business.
București – Hong Kong/HKG 424 EUR la economy, 1534 EUR la business class.
București – Kuala Lumpur/KUL 532 EUR la economy.

KUL

București-Kuala Lumpur în martie 2016.

București – Phuket/HKT 540 EUR la economy.
București – Seoul/ICN 443 EUR la economy.
București – Tokyo/NRT 497 EUR la economy.
București – Sydney/SYD 907 EUR la economy.
București – Perth/PER 928 EUR la economy.

(Dă click să vezi ce legături low cost ai mai departe din Bangkok și Phuket sau din Kuala Lumpur.)

Prețurile sunt pentru călătorii dus-întors cu escale în Doha și includ taxe, bagaje și catering la bord. Perioada de călătorie este 15 ianuarie – 30 iunie (returul), fără niciun blackout. Oferta a intrat deja pe site-ul Qatar Airways și va rămâne acolo până pe 6 noiembrie. Locurile la tarifele de mai sus sunt limitate, deci mișcă-te repejor, că se vor da ca pâinea caldă.

O promoție similară e disponibilă și pentru plecări din Istanbul. Prețurile sunt o idee mai mici, dar per ansamblu ieși mai bine sau tot pe-acolo dacă zbori din București. Cu o excepție: Bali. 418 EUR de pe Ataturk. Ar mai fi de notat varianta Istanbul (IST) – Sydney la 714 EUR.

UPDATE: Andrei ne semnalează  o variantă multi-city foarte bună pentru Australia: Istanbul (SAW) – Sydney – Otopeni 634 EUR pe 10 cu 25 martie, variantă găsită pe Kiss&Fly cu Momondo. Până la SAW zbori direct cu Pegasus Airlines.

SAW-SYD-OTP

Din Budapesta sunt tarife similare cu Bucureștiul, dar pentru maghiari sunt promoționate și Nairobi, Johannesburg și Colombo, toate în jur de 500 EUR.

Și vecinii bulgari se bucură de o ofertă asemănătoare, cu precizarea că lor le va fi mai ieftin să zboare în Vietnam (Hanoi la 469 EUR din Sofia) sau Indonezia (Jakarta la 505 EUR) Toate rutele, prețurile și condițiile le găsești pe site-ul Qatar Airways.

Comentarii - 8 Comentarii

 1. Codin says:

  Oare se stie exact daca Qatar Airways evita spatiul aerian al zonelor de conflict care se afla intre Doha si Bucuresti? Nu am reusit sa gasesc informatii foarte clare.

 2. Horia says:

  In iunie 2014 am zburat Doha-Istanbul si am traversat de la est la vest Arabia Saudita si Golful Aqaba, apoi am urcat spre Mediterana. Doar ca, mai nou, s-ar putea ca nici Peninsula Sinai sa nu fie safe. Nu am traversat Siria sau Irak
  Pe de alta parte, cu cateva saptamani inainte, zburasem Bucuresti-Doha si am facut-o pe deasupra Irakului.
  Cel mai bine ar fi sa suni la ei si sa intrebi. Pe site e trecut numarul 021 204 2035

 3. Catalin says:

  Eu am cautat din Istanbul catre Bali insa nu am gasit le pretul mentionat de tine.- Ai idee care e perioada cu preturile bune?

  • @Catalin: locurile sunt limitate și împrăștiate pe toată perioada promoțională. Plus că se dau. Dacă-ți zic acum o perioadă peste 10 minute s-ar putea să fi cumpărat cineva locurile respective.

Lasă un comentariu