Tedoo cu Brad Florescu

Promoție KLM. Bangkok 593€, Zanzibar 649€, Cape Town 581 €. Și altele.

KLM România anunță cu surle și trâmbițe un nou set de destinații cu tarife promoționale. Dar cine stă să sape un pic găsește mai multe.

Nu mai țin minte exact când am fost în Zanzibar. Parcă prin februarie 2006. Știi cât am dat pe două bilete de avion? 2800 de dolari (sau euro, ce-o fi fost pe vremea aceea). La clasa economică. Și asta doar până în Dar Es Salaam, pentru că ultimul segment nu se putea rezerva online. Erau vremuri în care se zbura extrem de scump din România și la fel de scump în Africa.

De aceea, când mă uit la câte o ofertă ca cea despre care se face vorbire aici, mă frec de câteva ori la ochi și mă gândesc “ce noroc pe tinerii din ziua de azi că pot zbura în toată lumea atât de ieftin; pe vremea mea, nepoate…”

KLM România au lansat aseară, în cadrul unui eveniment cu muzică, premii și multă lume, promoția “Doar 6 zile” care propune tarife reduse pe mai multe destinații din Asia, Americi și Africa, cu plecare din București. Dus-întors, taxe, catering la bord și bagaj de cală incluse. Iată lista acestora.

Asia.

Shanghai 525 EUR
Singapore 575 EUR (validat la 570 EUR pentru februarie)

Promotie KLM Singapore 570 EUR

Kuala Lumpur 649 EUR
Beijing 549 EUR
Hangzhou 555 EUR
Bali 724 EUR.
Osaka 656 EUR
Hong Kong 549 EUR (validat la 555 EUR pentru noiembrie)

Promotie KLM Hong Kong 555 EUR

Africa.

Promotie KLM Zanzibar 646

Zanzibar 649 EUR (validat la 646 EUR pentru februarie.)
Cape Town 581 EUR

Americi.

Promotie KLM New York 605 EUR

New York 552 EUR (n-am reușit să găsesc nimic sub 605 EUR; e posibil ca locurile să se fi dat deja azi-noapte)
Toronto 552 EUR
Mexico City 679 EUR.

Biletele s-au pus în vânzare la miezul nopții și stau acolo doar 6 zile, adică până pe 23 septembrie. Sau până se dau toate locurile la tarif promoțional. Perioada de călătorie se întinde de astăzi până pe 31 martie, cu excepția Chinei (15 februarie). Blackout între 11-31 decembrie (plecare) și 1-11 ianuarie (retur). Zborurile sunt operate de KLM în code-sharing cu alte companii partenere SkyTeam (Delta, TAROM, Air France, Kenya Airways).

Păi și Bangkok?

Acestea sunt destinațiile anunțate de companie ca făcând parte din promoție. Ce nu ni se spune este că există și alte rute pe care olandezii oferă discounturi. M-am uitat de curiozitate să văd cât ar fi un București-Bangkok și am avut surpriza să constat că se găsesc bilete la 593 EUR, de departe unul dintre cele mai bune tarife disponibile pentru capitala Thailandei. E frumos să nu spuneți nimic?

KLM Promotie Bangkok 593 EUR

În continuarea programului de dezvăluiri senzaționale am mai găsit Cancun la 720 EUR (ianuarie), Saint Kitts la 820 eur (octombrie-decembrie),  Jakarta la 699 EUR (noiembrie, ianuarie și februarie), Tokyo la 649 EUR (până în martie inclusiv), Lima la 880 EUR (un preț excelent disponibil până în martie), Chicago la 567 EUR, Guatemala City la 651 EUR, Managua la 716 EUR și Havana la 749 EUR.

Tot în această perioadă, KLM oferă bilete dus-întors pe ruta București-Amsterdam la tariful de 159 EUR.

Rezervările se fac pe site-ul KLM România sau la agențiile de turism. Locurile sunt limitate; nu aștepta până la pensie.

A, și dacă te apuci să-ți iei bilet, nu uita de concurs. Ți-ar prinde bine un card Elite Silver la drum.

Imaginea de copertă a acestui articol a fost realizată aseară, la evenimentul de lansare a promoției. În mijloc jos, Nicoleta Vișan de la KLM. În mijloc sus, Elena Stanciu, care a profitat de prezența la București pentru a participa la eveniment. Pe flancuri, colegii de blogosferă de la Lumea Mare. Eu, bine mersi, stau acasă și dau de mâncare la mâțe.

Comentarii - Un Comentariu

  1. Ami says:

    Super pasagerii…

Lasă un comentariu