Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Air France/KLM pentru America Latină. Brazilia și Cuba la 559 EUR.

O ofertă scurtă și la obiect pe două destinații cu mare căutare: Rio de Janeiro și Havana pentru 559 EUR din București.

Observ că, de la o vreme, Air France și KLM nu se mai aruncă la promoții pe zeci de rute, ci aleg cu grijă o mână de destinații pe care cu greu se găsesc oferte și atacă exact acolo. Un exemplu ar fi promoția pe Columbia de zilele trecute, o raritate în peisaj. Și mai observ și un interes în creștere pentru America Latină.

Aceeași strategie se aplică la campania lansată acum câteva minute de companiile surori. Două destinații mari și late, însă din categoria celor pe care e greu sper imposibil să găsești niște tarife atât de bune.

București – Rio de Janeiro 559 EUR.
București – Havana 559 EUR.

Dus-întors, taxe și bagaje incluse. Perioada de călătorie pentru Rio: 18 martie – 30 mai, cu mențiunea că returul se poate prelungi până pe 7 iulie. Perioade de călătorie pentru Havana: 15 mai – 30 iunie și 15 august – 30 septembrie, cu retururi între 1 iunie – 15 iulie și 1-20 septembrie. Promoția e valabilă pentru doar șapte zile începând de azi, 18 martie.

Am verificat și se validează pe diverse date (vezi în galerie). Atenție, însă, nu sunt foarte multe locuri la acest tarif. Primul venit, primul zburat. Deci fugi pe site-urile Air France sau KLM și scotocește. Buen viaje. Bom viagem.

Cine a cumpărat e rugat să lase un comentariu cu datele, ca să știe lumea. Și nu uitați, români călători, că puteți contribui la unul dintre cele mai frumoase proiecte fotografice ale momentului.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu