Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Air France/KLM pe Asia. Beneficii noi pentru membrii Flying Blue – Ivory.

Promoție Air France/KLM din București către Hong Kong, Bangkok, Tokyo și Shanghai. Zboruri din august până în martie.

Promoțiile bune vin în pachete mici. Pare că asta încearcă Air France și KLM să ne sugereze de la o vreme. Săptămâna aceasta, cele două companii au lansat o nouă ofertă pentru un set compact de destinații, toate de pe continentul asiatic. Iată-le.

București – Hong Kong/HKG 458 EUR
București – Shanghai/PVG 519 EUR
București – Bangkok/BKK 579 EUR
București – Tokyo/NRT 599 EUR

Perioadă de cumpărare: până pe 20 iulie inclusiv. Perioadă de călătorie: 16 august 2016 – 31 martie 2017. Deși nu e anunțată nicio perioadă de blackout, în preajma Revelionului tarifele sunt ceva mai mari (Hong Kong 600, Bangkok 720). Biletele pot fi cumpărate fie de la agenții fie online, de pe site-ul Air France sau de pe site-ul KLM.

În altă ordine de idei, Air France/KLM mai anunță un nou pachet de beneficii pentru membrii Ivory ai programului de fidelitate Flying Blue. Beneficiile constau într-o reducere de 10 EUR pentru primul bagaj plătit (mai puțin pentru zborurile către America de Nord) și de un discount de 10% la tariful pentru alegerea locului în avion. Pentru cine nu știe, Ivory este statutul entry level al programului. Îți poți face cont aici.

Tarifele erau valabile la ora publicării acestui articol. Dacă nu găsești ce vrei, citește articolul “Cum să profiți de ofertele companiilor aeriene fără să-ți pierzi mințile.”

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu