Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Air France/KLM. China, Caraibe la 499 EUR. SUA, Canada la 555 EUR.

Promoție Air France/KLM pe destinații din aproape toată lumea.

Air France și KLM au lansat astăzi o nouă promoție comună. Este vorba despre un discount de 40% pentru zboruri către Europa, Asia, Oceanul Indian, Caraibe, America de Nord, America de Sud și Africa. Altfel spus, către toată lumea mai puțin Australia și Pacific. Cum discountul în sine poate să nu însemne nimic, hai să discutăm în valori absolute. Iată câteva tarife.

Promotie Bucuresti New York 546 EUR

București – Amsterdam/AMS 129 EUR.
București – Paris/CDG 159 EUR.
București – Beijing/PEK 499 EUR.
București – Shanghai/PVG 499 EUR.
București – Pointe-a-Pitre/PTP (Guadeloupe) 499 EUR.
(L-am găsit chiar mai ieftin, la 484 EUR.)
București – Miami/MIA 510 EUR
București – New York/NYC 554 EUR.
București – Montreal/YMQ 555 EUR.
București – Kuala Lumpur/KUL 539 EUR.
București – Singapore/SIN 569 EUR.
București – Johannesburg/JNB 599 EUR.
București – Cancun/CUN 676 EUR.

Promotie Bucuresti Guadeloupe 484 EUR

Nu e rău. Iar tariful pentru Guadeloupe este ceva rarissim și mă bucură faptul că Air France și KLM decid să promoționeze fix locurile despre care scriu în acest moment în serialul Europe Exotica. Nu m-am lămurit încă ce destinații din Oceanul Indian sunt la ofertă. Mai caut și revin cu un update. (UPDATE: am verificat, nu e nimic pe Mauritius, Reunion sau Madagascar)

Perioada de vânzare: până pe 15 septembrie pentru Europa, America de Sud, Caraibe și Oceanul Indian, până pe 22 septembrie pentru destinațiile din America de Nord, Africa și India, până pe 29 septembrie pentru Asia (minus India).

Și perioadele de călătorie diferă. Până pe 31 martie pentru Africa și Asia (inclusiv India), până pe 26 iunie pentru America de Nord și până pe 30 iunie 2016 pentru America de Sud, Caraibe și Oceanul Indian.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-urile Air France și KLM. Tarifele de mai sus erau valabile la ora publicării acestui articol.

Vacanțe frumoase.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu