Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Air France/KLM. Bangkok 505 E, Beijing 559 E, Punta Cana 699 E.

O promoție nouă de la Air France/KLM pe destinații din Asia, Americi, Caraibe și Oceanul Indian.

Cei de la Air France/KLM au așteptat, probabil, să ajung eu acasa, la internet, pentru a lansa noua ofertă. Vorbim despre un pachet de discounturi pe destinații din Asia, Americi, Caraibe și Oceanul Indian. Sunt câteva prețuri bune:

București – Bangkok/BKK 505 EUR
București – Beijing/PEK 559 EUR
București – Seoul/ICN 599 EUR
București – Toronto/YYZ 696 EUR
București – Punta Cana/PUJ 699 EUR

Perioada de călătorie pentru Asia este 1 mai – 19 iunie, iar pentru celelalte destinații se întinde de azi până pe 31 octombrie, cu blackout în iulie și august. Mai multe detalii pe site-ul Air France sau pe site-ul KLM.

Bun. Am terminat cu promoția. Dar dacă tot suntem aici și vorbim despre KLM, vreau să te anunț că transportatorul olandez a implementat, în premieră mondială, un sistem de relații cu clienții prin intermediul Facebook Messenger.

Începând de luna aceasta, pasagerii pot primi (dacă doresc) toate informațiile legate de zbor – inclusiv cartea electronică de îmbarcare – și pot discuta 24 de ore pe zi, prin Messenger, cu unul dintre cei 200 de angajați ai hub-ului Social Media de la Amsterdam. (Când i-am vizitat eu erau o mână de oameni.)

Comentarii - 4 Comentarii

  1. Tano says:

    La AirFrance pe site nu-mi iese nicio simulare spre Bangkok, sub 1478€ nicio sansa. Testat si in mai si in iunie.

  2. gicu says:

    pana pe ce data este valabila rezervarea? in luna mai inca va fi disponibil? nu ma pot decide cu data de plecare. Merci.

  3. Bogdan says:

    Salut. Sunt din Satu Mare si as dori niste sugestii de la voi referitoare la un zbor spre Republica Dominicana. Sunt doua date in care as putea pleca, intre: 24.10.2016-04.11.2016 sau 26.10.2016-05.11.2016. Aveti vreo sugestie pentru mine? Un pret bun si de preferinta escale cat mai putine? Va multumesc anticipat.

Lasă un comentariu