Tedoo cu Brad Florescu

Promotie Air France pe Caraibe. Martinica și Guadeloupe la 599 EUR.

Promoție foarte bună de la Air France pe două destinații din Antilele Franceze: Martinica și Guadeloupe la 599 EUR din București.

Cei de la Air France par hotărâți să te trimită și tine în Europe Exotica. Exact când lucram la primul articol despre Martinica am primit o promoție foarte bună pentru două destinații din Antilele Franceze.

București – Fort de France (Martinica) 599 EUR.
București – Pointe-a-Pitre (Guadeloupe) 599 EUR.

Air France Bucuresti Martinica

Air France Bucuresti Guadeloupe

Am verificat tarifele și se confirmă. De fapt sunt pe alocuri mai mici cu câțiva euro decât cele anunțate de companie.

Promoția începe astăzi și ține până pe 14 august. Perioada de călătorie este 1 septembrie și 31 octombrie. E sezon ploios dar deh, nu poți să le ai pe toate. De frumos e foarte frumos, merită să te duci.

Se impune o precizare logistică. Întrucât Martinica și Guadeloupe sunt teritorii franceze, zborurile de la Paris se operează în regim domestic (intern) de pe aeroportul Orly. Între Charles de Gaulle și Orly te transferi gratuit (dacă ai bilet, firește) cu autobuzele Air France. Drumul durează 45-60 de minute.

Biletele se cumpără de pe site-ul Air France România sau de la agențiile de ticketing acreditate.

Tarifele erau valabile la ora publicării acestui articol. 

Comentarii - 3 Comentarii

  1. […] Promotie Air France pe Caraibe. Martinica și Guadeloupe la 599 EUR. […]

  2. […] surori Air France și KLM lansează azi o promoție, a doua în interval de două săptămâni, pe mai multe destinații din Marea Caraibilor, cărora le adaugă și câteva tarife interesante […]

  3. […] Zborurile au fost oferite de Air France, care operează zilnic pe ruta Paris – Fort de France, rută pe care au lansat recent o promoție cu plecare din București. […]

Lasă un comentariu