Tedoo cu Brad Florescu

Promo Qatar Airways pe Thailanda: 499 EUR pentru Bangkok, Phuket, Krabi, Chiang Mai.

Qatar Airways lansează promoția Descoperă Thailanda. 499 EUR pentru toate cele 4 destinații thailandeze operate de compania din Golf.

Qatarezii au lansat azi-noapte o nouă ofertă, una dedicată Thailandei și celor 4 rute pe care compania le operează direct (din Doha) către Țara Zâmbetului. Nu am postat promoția imediat ce a apărut fiindcă, în buna tradiție a IT-ului din Golf, tarifele nu au intrat în sistem chiar la miezul nopții, ci un pic mai târziu. În cele din urmă am verificat și validat prețul anunțat pe toate cele patru destinații, cu variații de 2-3 eur.

Prea mult nu e de scris, fiindcă prețul e același. Dar ca să arate frumos pe pagină am să fac o coloană

București – Bangkok/BKK 499 EUR
București – Chiang Mai/CNX 499 EUR
București – Phuket/HKT 499 EUR
București – Krabi/KBV 499 EUR.

La clasa business prețul e de 1999 EUR.

Perioada de vânzare: 25 septembrie – 1 octombrie pentru  zboruri între 25 septembrie și 1 martie. Nu am văzut niciun blackout anunțat pe pagina promoției, dar din ce m-am uitat, între 15 decembrie și 10 ianuarie tarifele sunt mai mari.

Toate zborurile au o singură escală, la Doha, și conexiuni bune spre foarte bune. În pret sunt incluse bagajul de cala, mancarea si divertismenul la bord.

Un mic update la o informație pe care v-am dat-o acum două săptămâni – lansarea rutei Doha – Chiang Mai s-a amânat. Nu mai e pe 7 decembrie, e pe 12.

Pentru mai multe informații și cumpărare intră pe pagina promoției Qatar Airways.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu