Tedoo cu Brad Florescu

(P) Ofertă Vodafone. Internet mobil gratuit în Caraibe și Oceanul Indian. Bye-Bye, Wifi!

Vodafone lansează o ofertă de internet mobil gratuit în roaming, valabilă și pentru insule din Oceanul Indian și Marea Caraibilor.

Cei de la Vodafone România mi-au transmis rugămintea de a vă anunța că au lansat un pachet nou de opțiuni foarte utile celor care călătoresc. Pachetul include, printre altele, acces internet 4G gratuit într-o mulțime de țări. Dar cum unele țări se întind pe mai multe continente, apare o surpriză.

Citind cu atenție documentul primit, am descoperit că, în afară de destinații europene continentale (UE, Evleția, Turcia, Albania, Norvegia, Islanda, Gibraltar), pe listă se afla și o destinație africană: La Reunion, departament francez d’outre mer situat în Oceanul Indian.

Mi-am zis atunci că, dacă prin „Franța” înțelegem și ținuturile tropicale, e posibil să avem și alte destinații exotice în ofertă. Am verificat cu cei de la Vodafone și am primit confirmarea: oferta este valabilă și pentru călătorii în Martinica și Guadeloupe, cele două superbe insule din Marea Caraibilor.

Ceea ce-mi aduce aminte cum m-am chinuit ca hoții de cai să rămân conectat pe vremea când documentam în teren serialul Europe Exotica. Pe vremea aceea (adică acum un anișor) nu aveam decât opțiunea de a vâna wifi-urile de pe la cazări și restaurante (când erau deschise) sau de a alerga din GSM shop în GSM shop  după fiecare aterizare ca să-mi cumpăr cartele cu date. Cheltuială și timp pierdut.

Dacă aș fi amânat proiectul cu un an aș fi putut și eu să spun Bye-Bye, Wifi, cum vor avea ocazia să spună abonații Vodafone călători prin Europa, Caraibe sau Oceanul Indian. Noi n-am avut condițiile voastre, vorba unei mătuși.

www.GIFCreator.me_jrdbPK

#ByeByeWifi

N-am să intru în detaliile tehnice ale ofertei, le poți găsi pe site-ul Vodafone. Țin să precizez doar că pachetul de internet 4G gratuit este disponibil pentru cei care încheie sau reînnoiesc un abonament de tip Red, Super Red și Smart. Condițiile diferă un pic de la unul la celălalt.

După expirarea perioadei de gratuitate (2-3 luni), abonatul poate opta pentru un pachet de date în roaming de 5 GB la 5 EUR (Super-Red) sau 2 GB la 3 EUR (Red).

Să nu uit: e valabil și pentru cei care călătoresc prin exotica Românie.

Mai multe informații găsești pe pagina Bye-Bye, Wifi. În doresc drumuri bune și transmisiuni în direct.

Comentarii - 2 Comentarii

  1. eM says:

    Yeap. Interesant, am zis ca studiez chestiunea dar am uitat. Poate acum ca tot se apropie o noua iesire (d)in decor. 🙂

  2. Dumitru says:

    Insula francesa din caraibe se cheama Martinique…

Lasă un comentariu