Tedoo cu Brad Florescu

(P) Cuba, caut român simpatic și bun fotograf pentru două săptămâni împreună.

Un bilet pentru Cuba și 2000 de euro de cheltuială pentru un român simpatic, cu ochi de fotograf și 18 ani împliniți.

UPDATE: Perioada de înscrieri s-a încheiat pe 2 martie. Deși termenul anunțat era de 15 martie, acesta se referea de fapt la finalul întregului proces de validare. Concursul a fost unul internațional, iar în varianta în limba română s-a produs o încurcătură care nu a mai putut fi reparată în timp util. Și eu am aflat abia astăzi, ca urmare a unor semnale primite de la voi. Explicațiile complete le găsiți pe pagina de Facebook a Havana Club (postările din 3 și 5 martie). 

Înainte de a citi acest articol asigură-te că ai 18 ani. 

În sfârșit, un concurs al cărui premiu nu se dă doar pe like-uri și voturi, ci pe aptitudini și personalitate. Cei de la Havana Club România s-au gândit să trimită pentru două săptămâni în Cuba un cetățean român. Se oferă două bilete de avion dus-întors București-Havana și 2000 de euro de cheltuială. Îmi face plăcere să dau vestea mai departe.

Competiția se desfășoară în două faze.

Faza 1.

Te înscrii pe pagina aplicației de concurs, pui o imagine cu tine și una cu bagajul pe care ai de gând să-l iei cu tine, introduci informațiile de identificare (nume, adresă etc) și răspunzi la două întrebări: Ce experiență ai dori să trăiești în Cuba? și “Numește 3 lucruri pe care ai vrea să le aduci din Cuba”.

(Da, la rom și havane m-am gândit și eu. Care ar fi al treilea?)

După ce ai terminat înscrierea dai share entry-ului tău și îți inviți prietenii de pe Facebook să te voteze.

Faza 2.

Primele cele mai votate 5 înscrieri intră în faza de jurizare, în care finaliștii vor fi supuși unui interviu. Câștigătorul se va alege în funcție de următoarele criterii: motivația de a merge în Cuba, sociabilitatea, modul de exprimare și abilitățile fotografice. Interviul va dura aproximativ o oră, iar decizia juriului va fi irevocabilă.

Ultima zi de înscriere este 15 martie (ora 24.00), iar călătoria propriu-zisă va avea loc între 1 și 15 iunie. Se pot înscrie doar cetățeni români de vârstă adultă.

Bun. Am terminat cu regulamentul.

Premiul, repet, constă în două bilete de avion și 2000 de euro cheltuială. Câștigătorul își va prepara singur cocktail-ul de destinații și experiențe, nimeni nu îi va impune o rețetă.

Totuși, dacă nu știi de unde să începi cu planificarea – necesară atât călătoriei cât și interviului – cei de la Havana Club au construit un site foarte bine gândit și documentat, care te ajută să-ți creionezi traseul în funcție de preferințele și pasiunile tale. Spui ce-ți dorești de la Cuba și obții un itinerariu.

Bottomline e un concurs interesant, cu cap și coadă, cu un premiu solid și criterii clare. Aș fi tentat să mă înscriu și eu. Oi fi suficient de simpatic?

Succes!

Articol redactat și publicat la solicitarea Havana Club România. Regulamentul concursului îl găsești aici Acest concurs nu este organizat de Tedoo.ro.

Comentarii - 16 Comentarii

 1. Oana says:

  Bine, bine, dar pe Facebook se poate plati publicitatea… IMO cata vreme banul va avea un cuvant de spus, nu cred ca e chiar fair. Still have fun, people! 🙂

 2. Tamina says:

  Cum adica premiul nu se da pe voturi si pe like-uri, cand fix pe asta se da? Seriously bad journalism skills.

  • @Tamina: câștigătorul se alege în urma unui proces de jurizare-intervievare la care sunt supuși primii 5 clasați după numărul de voturi. Deci nu contează doar câte voturi primesc, ci și ce aptitudini au. E de la sine înțeles că un concurs cu adresabilitate atât de largă nu poate chema la interviu fiecare participant.

 3. Bianca says:

  Cine organizeaza concursul? In termeni si conditii la agentia organizatoare scrie puncte puncte…

 4. aduceti o cubaneza din cuba says:

  boss, lasa-ma cu concursurile astea de adunat cat mai multe like-uri si click-uri de la conturile de FB. un concurs serios de foto, intentii, impresii si poematii, orice, nu iese la inaintare cu povesti din astea: ”câștigătorul se alege în urma unui proces de jurizare-intervievare la care sunt supuși primii 5 clasați după numărul de voturi. ”

  primii 5 clasati dupa nr de voturi inseamna, totusi, un vot de popularitate, vot cu like-ul, deci premiul se da pe likeuri.

 5. liviu says:

  Ha ha ha…1-15 Iunie…comic asta…un fotograf bun cum vreti voi are evenimente in acea perioada…daca incepea dupa 15 iunie aveati de furca la jurizare..asa va fi floare la ureche…

 6. Sunt o cuba libre says:

  Bună! Spune-mi te rog unde putem consulta regulamentul și când va fi desemnat câștigătorul, în ce luna? Mersi!

 7. Diana says:

  Sa va vad cand o veni unu cu super aptitudini si nu s-o incadra in aia primii 5 cu likeurile!
  Eu, personal, de-aia nu ma-nscriu! Ca n-am chef sa cersesc likeuri la nimeni, cum sigur vor face multi!

 8. Alin Popescu says:

  Salut. Un concurs extrem de interesant, cu un premiu superb, dar aici le dau si eu dreptate celor de mai sus. E din pacate un concurs de like-uri, le urasc din suflet.

  Dar premiul e atat de tentant, ca s-ar putea sa mă inscriu 🙂

  #madoo sa scriu :p

 9. Adio Cuba says:

  Like pe facebook nu e o selectie e o popularizare fara nici o baza sau argument de ordin tehnic, cultural, educativ… nici macar social!
  Asa un concurs este doar pentru a plasa banii de premiere care in acest caz se pare ca nu au origine verificabila… ce spune DNA?
  Adio Cuba!

 10. ramona says:

  Ce s-a intamplat cu concursul? s-a anulat? Am intrat azi pe pagina lui si scrie ca s-au terminat inscrierile… dar stiu ca ddl era 15 martie….

Lasă un comentariu