Tedoo cu Brad Florescu

Oceanul Indian de Revelion. Mauritius 526 EUR, Madagascar 489 EUR din București.

Colegul Dragoș Grigore a găsit două tarife năucitor de bune pentru Revelion în Africa insulară: Mauritius și Madagascar.

Propunerea mea pentru noul Guvern al României este colegul Dragoș Grigore. Recomand să preia nou-înființatul Minister al Flight Hacking-ului. Are un CV impresionant – unii dintre voi pot confirma asta – și dovedește o putere de muncă și o dedicare ieșite din comun.

Ultima lui ispravă, săvărșită acum vreo 20 de minute, sunt două. Două tarife aiuritor de bune pentru destinații din Oceanul Indian, taman de Revelion, cu Turkish Airways.

București – Mauritius/MRU 526 EUR.
București – Antanananrivo/TNR (Madagascar) 489 EUR.

Datele pe care am făcut ambele simulări sunt 23 decembrie tur – 7 ianuarie retur. În ianuarie (6-23, de pildă), București-Mauritius costă 510 EUR. Despre Mauritius poți citi aici.

Tarifele apar pe Momondo.ro, iar biletele pot fi cumpărate de la Paravion.ro. Pe site-ul Turkish Airways sunt o idee mai mari.

Mulțumim domnului ministru Dragoș Grigore. Mulțumiri și lui Ionuț Trandafirescu, cel care mi-a atras atenția că pe Momondo apar prețuri mai mici pe aceleași zboruri.

Prețurile erau valabile la momentul redactării acestui articol.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu