Tedoo cu Brad Florescu

Romania

O oră la Mamaia (8). Casablanca.

Mihai doboară recordul mondial la 200 de metri plat. Yvette ia un 4 la geografie. Învățăm un pic de suedeză și-l ascultăm pe Michael Crețu.

Kristine, 18d

Scrisoare de dragoste către frumoasa cu care m-am plimbat o săptămână prin România.

Oferte speciale Tarom pentru îndrăgostiţi

Între 1 şi 24 februarie, Tarom pune în vânzare bilete la preţuri promoţionale pentru îndrăgostiţi – 259 euro per cuplu (dus-întors, toate taxele incluse) către 22 de oraşe din Europa.

Voluntar pentru cei mai frumoși copii din lume

Așezământul de la Valea Screzii s-a cladit din nimic. Sau, mai bine spus, s-a clădit din credință și compasiune. Valoarea esențială care-i stă la temelie este aceea că și copilul nenăscut are drepturi. Primul dintre ele fiind acela de a se naște.

Adevărul despre Serbia

Pentru mulți, Serbia este mai degrabă un produs media decât o țară în carne și oase. Referințele pe care le-am găsit pe net au fost de natură să mă sperie. Foarte puține site-uri în engleză. Foarte puține hoteluri și acelea foarte scumpe. Imagini cu bombardamente, sate incendiate, clădiri dărâmate. Ideea – vehiculată obsedant – ca în Serbia drumurile sunt proaste și nesemnalizate. Peste toate astea, incidența evenimentelor recente, cu ambasade occidentale luate cu asalt de niste sârbi înfierbântați și însetați de răzbunare.