Tedoo cu Brad Florescu

Instagramele lunii, un hashtag nou și două invitații la Untold Festival pentru voi.

Cele mai frumoase instagrame postate în ultimele săptămâni cu hashtag-ul #tedooro. Și două invitații la Untold Festival de la Cluj pentru instagramerii care știu să spună povești încă nespuse.

Am umblat anul acesta ce n-am umblat niciodată. Plecat de-acasă pe 7 aprilie m-am întors abia pe 14 iunie. E drept, nu am stat degeaba. Am fost activ chiar și pe Instagram, dovadă stă hashtag-ul #europexotica pe care te invit să-ți dai un ochi până apuc să public aici toate poveștile născute din recenta mea călătorie prin foste și actuale insule-colonie ale Europei.

Vreau să remarc și să mulțumesc pentru faptul că deși rubrica “Instagramele săptămânii/lunii” apare cu o frecvență imprevizibilă, utilizatorii continuă să posteze imagini cu hashtag-ul #tedooro. De la ultima ediție au mai apărut aproape o mie de imagini noi, o bucurie și totodată o sarcină minuțioasă pentru cel care trebuie să facă o selecție și să o publice în articolul de față. Leneșul mai mult aleargă, vorba proverbului.

Înainte de a da vedere celor mai frumoase instagrame ale ultimelor săptămâni am să anunț un concurs foarte interesant dedicat utilizatorilor de Instagram care-și fac drum pe aici.

Untold Festival invită instagramerii să povestească #untoldplaces.

Clujul găzduiește o mare întâmplare muzicală intitulată Untold Festival. Între 30 iulie și 2 august pe scenele festivalului vor urca nume celebre ale muzicii electronice: Armin Van Buuren, David Guetta, ATB, Dimitri Vegas & Like Mike, Pendulum, Șuie Paparude și mulți alții (line-up-ul complet îl găsești pe site-ul Untold Festival).

Orașul și-a adjudecat statutul de Capitală Europeană a Tineretului 2015, statut pe care îl onorează anul acesta prin organizarea mai multor evenimente culturale, educaționale și turistice. Clujul a fost inclus de Huffington Post pe lista urbelor care dau tonul în artă la nivel global, iar un studiu al Comisiei Europene l-a declarat drept cel mai prietenos oraș european față de străini.

Dacă adăugăm la asta și faptul că orașul de pe Someș (cum îi spun comentatorii de la “Fotbal minut cu minut”) se poate lăuda cu cel mai mare număr de studenți din țară și cu o comunitate IT în creștere spectaculoasă se poate concluziona că la Cluj se întâmplă lucruri extraordinare și că titlul de Capitală a Tineretului este doar începutul unui drum frumos.

Revenind la Untold Festival, organizatorii acestuia doresc să ofere cititorilor Tedoo un abonament VIP dublu care acoperă toate cele 4 zile și toate evenimentele din program. Și doresc să facă asta prin intermediul unui concurs pe Instagram. Uite cum se întâmplă.

– Postezi o imagine pe Instagram cu hashtag-urile #tedooro și #untoldplaces.
– Imaginea trebuie să servească ideea de Untold Places. Locuri mai puțin cunoscute sau perspective ori detalii noi ale unor locuri.
– De aici încolo începe treaba noastră. Eu fac un short list de 20 de imagini, iar organizatorii aleg din această listă instagramerul câștigător.
– Înscrierile se pot face de azi până pe 30 iunie inclusiv, iar câștigătorul și cei 19 finaliști vor fi anunțați pe Tedoo.ro pe 2 iulie.
– Regulamentul integral poate fi consultat aici.

Ca să fie lucrurile clare, este vorba despre un singur premiu. Câștigătorul va primi abonamentul VIP dublu și va oferi locul al doilea cui dorește instragrama lui.

Bun. Acestea fiind spuse îți urez succes (dacă vei dori să participi) și te invit să ne întoarcem la pătrățelele noastre colorate. Se vede că a început sezonul vacanțelor. Avem imagini de prin toată lumea.

Instagramele lunii (acesta nu este un clasament).

Zaira Zares

Gotta catch that ride

A photo posted by @zaira_zares on

Radu Vâlcan

A photo posted by Radu Valcan (@raduvalcan) on

Dragoș Bardac


Cristina

Gasql

  #ontheedge #readytodive #skybath #skyofromania #skypool #summerday #summertime #instashot #onthego #tedooro   A photo posted by جابي أبو أميرة (@gasql) on

  Roxana Grigorean

  perfect view in #oia   A photo posted by Roxana Grigorean (@grigorean_roxana) on

Tudor Juravlea

The Metaphorical Tunnel   A photo posted by ⓉⓊⒹⓄⓇ (@tudorjuravlea) on

Mishaella

#kyoto old city #latergram #travelgram #traveljapan A photo posted by Misha (@mishaella) on

Sebastian Sofariu

Hook Lighthouse || #ireland #lighthouse #instaireland #tedooro #reflections #coast A photo posted by @sebasofariu on

Alex Conu

  Another crazy #sunset in #Lofoten. You never get tired of this.   A photo posted by Alex Conu (@alexconu) on

  Ana Marica

Simona M

#spotlight #festival #bucharest A photo posted by Simona M. (@simmonaandreea) on

Mihai Șerban

Good morning Captain ! #instameettarom ✈️ #tinypeopleinbigplaces #WHPstrangelight A photo posted by Mihai Șerban (@mihaiserban_) on

Claudiu Lăcătuș

  #emojiinthewild #myhandinframe   A photo posted by Claudiu Lăcătuş | 24 (@monsieurclaudiu) on

  b.ll.u.e

Zburătorii României

Florin Coman

iron man A photo posted by Comanu Florin (@comanuflorin) on

Andreean Bădran

  #tedooro   A photo posted by Andreea Badran (@andreeabadran) on

  Anamaria Vladovici

  Another corner in Venice, not far from the centre, yet a lot more quiet. #venice #mexturesapp #tedooro   A photo posted by Anamaria Vladovici (@anamariavladovici) on

Mădălina Andrei

“Noche”. Sculpture of sleeping baby by Antonio López in Atocha train station in Madrid A photo posted by Madalina Andrei (@madalina0andrei) on

NS Viorel

“A house without books is like a room without windows” – Horace Mann A photo posted by __________________________ (@nsviorel) on

Ruxi Dincă

  Andreea Ivan

  #romania#bucuresti   A photo posted by Andreea Ivan (@andreea_ivan) on

Ohana

 

Alex Făsui

#imiplacesafacpoze

A photo posted by Alex Făsui (@fratele_alex) on

 

Îți aștept în continuare instagramele pe hashtag-ul #tedooro. Pentru concurs, dacă imaginea se potrivește temei Untold Places, adaugă hashtag-ul #untoldplaces. Pe mine mă găsești acileșica. Ne revedem cu rubrica “Instagramele Lunii” după 30 iunie.

Comentarii - 2 Comentarii

  1. […] faceţi acest exerciţiu că poate reuşiţi să surprindeţi un loc nespus care să-i placă lui Brăduţ şi echipei Untold atunci câştigaţi un abonament dublu la Festivalul mult aşteptat din Capitala […]

  2. […] sfârșit,  sunt în măsură să anunț finaliștii și câștigătorului concursului #untoldplaces lansat acum două săptămâni. Scuze pentru întârzierea de o zi, am avut probleme cu codurile de […]

Lasă un comentariu