Tedoo cu Brad Florescu

Instagrame post-vacanță. Și 5 premii de la Bitdefender.

Cele mai frumoase 5 instragrame postate în luna octombrie vor fi premiate cu abonamente gratuite la suita de securitate Bitdefender

Prietenii noștri de la Bitdefender au lansat săptămâna trecută noua suită de securitate pentru 2017. Și pentru că ne știm de atâta vreme, au decis să ofere cititorilor Tedoo.ro cinci abonamente gratuite Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 (cu cinci instalări fiecare) pentru un an, lăsând la latitudinea noastră cui și cum le alocăm.

bd-suita

Premiul: pachet Bitdefender Total Security 2017 pe care îl poți instala pe cinci dispozitive, indiferent dacă rulează Windows, MacOS sau Android.

Am decis să punem aceste premii la bătaie  într-un nou concurs pe Instagram, iar autorii celor mai frumoase cinci imagini să-și poată vedea liniștiți de pasiunile lor – călătorii, fotografie – fără grija unor atacuri cibernetice.

Înainte de a dezvălui mecanismul, pe care cred că deja unii dintre voi l-au intuit, vreau să vă spun pe scurt cu ce noutăți vine noua suită Bitdefender 2017. Ca să știți ce e în joc.

Pe lângă ce știa să facă versiunea precedentă, pe care am recenzat-o aici, noul BD oferă câteva lucruri noi:

  1. Asistență de securitate Wi-Fi, adică scanează rețelele la care te conectezi și îți furnizează un raport asupra siguranței fiecăreia. Se aplică și sistemului SafePay, astfel încât poți face plăți în siguranță indiferent de rețeaua la care te-ai legat. Pentru călători este extrem de util.
  2. Consola Bitdefender Central, care până acum servea pentru gestionarea și controlul de la distanță a dispozitivelor pe care se instalase suita, permite acum și fotografierea remote în cazul pierderii sau furtului unui dispozitiv. Astfel poți avea o imagine (la propriu) a locului în care se află acesta sau a persoanei care ți l-a subtilizat.
  3. Protecție ransomware, care utilizează cloud și algoritmi de inteligență artificială. Atacurile tip ransomware au devenit o problemă globală în ultimii ani, nu mai puțin de 1 miliard de dolari fiind plătiți de utilizatorii din lumea întreagă pentru a-și recupera fișierele luate ostatice de către criminalii cibernetici. Un studiu realizat în România arată că utilizatorii sunt dispuși să plătească în medie 550 RON pentru a-și recupera accesul la date. O sumă sensibil mai mare decât un abonament anual la Bitdefender (299 RON pentru instalarea pe 5 dispozitive).
  4. Există noutăți și pentru utilizatorii de Mac. Noua suită oferă protecție pentru Time Machine, ceea ce previne accesul nedorit la copiile datelor și permite revenirea/resetarea sistemului la o fază anterioară dorită de proprietar.

Bitdefender Internet Security 2017 și Bitdefender Antivirus Plus 2017 au primit deja „Editor’s Choice” de la reputata publicație de IT PC Mag. Este pentru a unsprezecea oară când editorii PC Mag desemnează produsul românesc drept cea mai bună soluție de securitate cibernetică din lume.

În ultimii 5 ani, același PC Mag a testat toate produsele existente pe piață și a decretat că Bitdefender are cea mai bună rată de detectare a virușilor. Același lucru l-au observat și cei de la PC World – „A detectat toate amenințările. Sută la sută.” – sau colegii lor de la AV-Test – “Un produs extrem de sigur”.

bd2017-l2017-fb-828x315-ro-v1-4

Deci cu asta defilăm în concursul nostru. Și pentru că cei de la Bitdefender tocmai au lansat, odată cu noua suită, și o campanie globală de comunicare, vom așeza mica noastră competiție în siajul mesajului acesteia: Do Your Thing. Adică fă ce-ți place, urmează-ți pasiunile în siguranță, fără teama că, dintr-un ungher al internetului, te-ar putea ataca vreun balaur, fie el virus sau cyber-tâlhar.

Mecanismul este simplu, ca de obicei. Postează pe Instagram o imagine pe ideea „Doing My Thing”. Adaugă-i hashtag-urile #tedooro și #doyourthing. Și gata, ești înscris.

Primim imagini până pe 24 octombrie, apoi facem o listă scurtă de 20 de fotografii (pe care o jurizez eu împreună cu Elena), iar din aceste 20 tragem la sorți câștigătorii. Pe care îi vom anunța cel târziu în ultima zi a lunii printr-un articol tot aici.

Să ne vedem cu bine. Până atunci, keep doing your thing. Și, pentru inspirație, te las cu cele mai frumoase instagrame postate în ultima lună cu hashtag-ul #tedooro.

Mai multe despre Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 găsești aici.

Instagrame post-vacanță (acesta nu este un clasament)

Dan Farca

A photo posted by Dan Farca (@danfarca) on

 

Andreea

A photo posted by Andreea (@_andreea_patricia) on

 

Anda Stanciu

A photo posted by Anda (@anda_stanciu) on

 

Adina Voicu

A photo posted by Adina Voicu (@adinavoicu) on

 

Roxana Bursuc

A photo posted by Roxana Bursuc (@dailyjoypic) on

 

Raluca

A photo posted by Raluca (@27firefly) on

 

@gasql

 

Andrei Pantalon

 

ViSe

A photo posted by ViSe (@vise_roch) on

 

Florin Comanu

 

Cristian Dumitriu

 

Cătălina Penciu

 

Emilia David

A photo posted by Emilia David (@dema.emi) on

 

Roxana Grigorean

 

Ștef Ivașcu

 

Cătălin Gherasim

A photo posted by  5s (@catalin_gherasim) on

 

@b.ll.u.e

A photo posted by @b.ll.u.e on

 

Suzie D

A photo posted by Suzie D (@suzanik) on

 

Ohana

A photo posted by Ohana (@bestiacreata) on

 

Wanderlust Poetry

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu