Tedoo cu Brad Florescu

Iar concurs. Air France/KLM oferă două carduri Elite cititorilor Tedoo.

Prioritate la check-in și îmbarcare, un bagaj de cală în plus, discounturi și mile bonus. Acesta este premiul oferit de Air France/KLM cititorilor Tedoo sub forma a două carduri Elite Flying Blue Silver.

Numai ce s-a terminat concursul Dor de România că avem unul nou pe Tedoo. De data aceasta este vorba despre partenerii noștri de la Air France/KLM, care doresc să vă ofere două carduri Flying Blue Silver, primul nivel din clasa Elite a celui mai bun program de fidelitate european (conform Freddie Awards 2014). Să le luăm pe rând.

Premiul.

Pentru nivelul Flying Blue Silver este nevoie ca pasagerul (membru al programului de fidelitate) să acumuleze 25,000 de mile sau să efectueze 15 zboruri eligibile. Nu e ușor de ajuns acolo, o spun din proprie experiență. Dar, desigur, toate acestea nu mai sunt necesare dacă vei câștiga unul dintre cele două premii.

Flying Blue Silver-2

Un card Silver în buzunar îți oferă următoarele avantaje:

– Prioritate la check-in și îmbarcare. Adică nu mai stai în picioare la check-in cu restul lumii și urci în avion printre primii dacă vrei.

– Un bagaj de cală în plus, în greutate de maximum 23 de kilograme.

– 25% discount pentru bilete la clasa Economy Comfort operate de KLM și Delta.

– Cu 50% mai multe mile bonus la fiecare zbor efectuat.

Cu alte cuvinte, nu cardul în sine este premiul acestui concurs, ci un set de facilități suplimentare de care se bucură doar membrii Elite ai programului.

Ca să nu existe neînțelegeri, toate cele de mai sus se aplică doar pe zborurile operate de companiilor membre în alianța SkyTeam (cu excepția discountului de 25%). Sunt 20 la număr – inclusiv TAROM – și acoperă cea mai mare parte a globului. Mai multe detalii despre ce-ți oferă cardul găsești pe pagina Flying Blue Silver.

Cum participi.

Ca să întri în concurs va trebui să faci următorii pași.

1. Intră în aplicația de Facebook “Viața e mai dulce cu Flying Blue”. E un progrămel simpatic care asamblează automat filmul călătoriilor tale de anul trecut. Mai mult decât atât, rulând aplicația vei câștiga alte premii (mile bonus și vouchere de călătorie). Am scris mai multe despre asta aici.

2. După ce ți-ai făcut filmulețul și câștigat premiul pentru el, dă-i share pe profilul tău de Facebook.

3. Apoi copiază linkul filmulețului (click dreapta, copy) și postează-l ca și comentariu la acest articol.

Atât.

Cum câștigi.

Avem două carduri și tot atâtea mecanisme de a le mărita. Primul card se va da la întâmplare, introducând toți participanții într-un tabel și lăsând Random.org să decidă numărul câștigător. Al doilea card se va da “pe valoare”. Echipa Air France/KLM România va trece în revistă toate filmulețele participanților și-l va alege pe cel mai reușit.

Tehnicalități.

Concursul începe astăzi, iar înscrierile sunt acceptate până pe 20 septembrie ora 23.59. Comentariile-înscriere postate după acest deadline nu vor fi aprobate pentru a nu afecta procesul de selecție. Procesul cu pricina va avea loc între 22 și 24 septembrie.

Câștigătorii vor fi contactați prin mail pe 24 septembrie de către un reprezentant al organizatorului. Aceștia trebuie să  răspundă în termen de 24 de ore de la primirea mesajului. În caz contrar, selecția se va relua.

În momentul în care vom avea confirmați cei doi câștigători, numele acestora vor fi anunțate public pe Tedoo.ro.

Un detaliu de care trebuie ținut cont. Concursul se adresează atât membrilor cât și non-membrilor programului Flying Blue. Dacă onor câștigătorul are deja un card Flying Blue entry-level (Ivory), el va beneficia automat de un upgrade la Silver pe baza numărului de membru. Dacă acesta nu are card va trebui să intre pe site-ul Flying Blue și să-și facă un cont. Durează două minute, nu costă nimic și nu impune nicio obligație.

La concurs nu pot participa angajați ai Air France/KLM, ai companiilor partenere SkyTeam, ai agenției Travel Communication și ai Tedoo.ro.

Pentru întrebări, nelămuriri sau contestații adresați-vă la oana at travelcommunication dot ro.

Să ne vedem cu bine la Priority Check-in!

UPDATE: Dacă nu vă apare comentariul imediat ce-l postați e de la mine. Uneori dorm. Aprob când intru pe net.

Comentarii - 41 Comentarii

  1. Jeni says:

    Interesant concurs,pacat ca nu am reusit sa aleg fotografiile preferate din calatoriile facute in 2013 ! 🙂

    https://apps.facebook.com/1435460233385583/play/YGjMNS

  2. […] Air France/KLM ofera doua carduri Elite cititorilor Tedoo […]

  3. […] Iar concurs. Air France/KLM oferă două carduri Elite cititorilor Tedoo. […]

Lasă un comentariu