Tedoo cu Brad Florescu

FOTO. Koh Phangan, Full Moon Party. Interzis persoanelor de peste 22 de ani.

Imagini necenzurate de la Full Moon Party, celebrul dezmăț de pe Koh Phangan, Thailanda. Interzis persoanelor peste 22 de ani.

Am locuit 18 luni în Koh Phangan, m-am dus o singură dată la faimosul Full Moon Party și mi-a ajuns. De atunci, ori de câte ori cineva îmi cere părerea despre petrecerea cu pricina, îi răspund așa: dacă ai peste 22 de ani stai potolit, ești deja prea bătrân.

Deși a depășit vârsta maximă admisă, fotograful Bogdan Harabagiu, stabilit pe insulă de câteva luni, și-a făcut un obicei ritualic de a se duce la fiecare Full Moon Party către dimineață, când imaginea dezastrului e cât se poate de clară. L-am rugat să-mi împrumute câteva instantanee de la ultima ediție și să le arunce și un paragraf înainte, că dacă vă povestesc eu o să ziceți că sunt mizantrop. Zice Bogdan:

Full Moon Party Koh Phangan (2 of 4)

“Noroc, intuitie, numeste-o cum vrei, dar de asta am avut parte in momentul in care m-am vazut in fata primului rasarit cu aer thailandez. Pe plaja eram singur, singurul treaz pierdut printre cei aprox 30 000 de cetateni de diferite etnii, varste, sexe, dar care impartaseau aceleasi bucket-uri incarcate cu alcoolul ‘rafinat’ in spatele caselor thailandeze. Stilul fotografic pe care mi l-am format de-a lungul timpului ma indeamna sa-mi caut un subiect pe care sa-l scot in evidenta cu ajutorul soarelui, c-o fi rasarit sau apus, FMP imi imbogateste portofoliul luna de luna dupa cum urmeaza.”

Distracția, dansul și urmările în galeria de imagini.

Mai multe fotografii de Bogdan Harabagiu găsiți aici sau aici.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Un Comentariu

Lasă un comentariu