Tedoo cu Brad Florescu

Dau un bilet până la Bangkok celui mai frumos cer de pe Instagram. #tedooro

Postează pe Instagram o imagine pe tema “cerul”, adaugă-i hashtagurile #tedooro și #skycumine și poți să câștigi un bilet de avion București-Bangkok-București. E pe bune.

Ne apropiem de 12.000 de imagini postate pe Instagram cu hashtag-ul #tedooro. Ca să celebrăm momentul – și să intrăm în 2016 cu fanfară – m-am decis să ofer un cadou: un bilet București-Bangkok-București, cu taxe și bagaje incluse. 

Regulament.

E mult spus “regulament”, fiindcă nu vorbim despre cine știe ce competiție internațională. Biletul nu e atât un premiu cât un cadou pe care-l fac personal unui instagramer român. Nu știu încă cine e (te asigur), dar abia aștept să aflu. Sper să fii tu. În fine, câteva reguli tot trebuie să avem:

– Tema concursului este cerul.
– Postează pe Instagram o imagine originală (realizată de tine) care să aibă legătură cu tema. Adaugă-i hashtag-urile #tedooro și #skycumine (acesta din urmă ca să știu că intenționezi să participi la concurs). Ambele hashtag-uri sunt obligatorii pentru participare.
– Pe 5 martie am să selectez, după criterii pur subiective, 20 de instagrame dintre cele înscrise. Am să public lista acestora și am să las alegerea câștigătorului în seama hazardului. Adică o să-l trag la sorți.
– Câștigătorul va fi contactat în aceeași zi printr-un mesaj pe Instagram, la care va trebui să răspundă în cel mult 24 de ore. Am să îi cer o adresă de mail, numele și prenumele și să-mi trimită fișierul original pentru a mă asigura că imaginea înscrisă îi aparține. În momentul în care primesc fișierul și verific, anunț public numele fericitului. Dacă nu primesc răspuns în 24 de ore sau dacă originalitatea lucrării nu se confirmă, repet tragerea la sorți din cei 19 rămași.
– Câștigătorul trebuie să-mi spună până pe 15 martie în ce perioadă vrea să zboare, ca să fac demersurile necesare pentru emiterea biletului. Datele de zbor le stabilim de comun acord. Să ajungem noi acolo.
– Poți înscrie câte imagini vrei, dar pe shortlist vei intra (dacă vei intra) cu una singură.

Concursul începe astăzi. Se iau în calcul doar instagramele postate după cea de mai jos, deci dacă vrei să înscrii o imagine mai veche va trebui să o repostezi (nu e suficient să adaugi hashtag-urile).

A photo posted by Brad Florescu (@bradflorescu) on

 

 

Tehnicalități:

– Utilizatorii cu profiluri private trebuie să știe că imaginile lor nu pot fi inserate în articole, deci oricât aș vrea nu am cum să îi includ printre finaliști.
– Codurile de embed o cam iau razna dacă apar diacritice, emoji-uri sau alte iconițe (inimioare, balonașe) în legenda imaginii. De evitat.

Imaginilor postate în ultima lună le-am dedicat un articol separat. Succes!

Notă: acest concurs nu face reclamă la nimic. Premiul este, repet, oferit de mine personal, iar hashtag-ul #skycumine e inventat doar pentru mecanismul concursului, fără vreun gând sau vreun sponsor ascuns. Înscrierea se face pe propria răspundere. Nu se admit contestații. Cine are întrebări este invitat să lase un comentariu, la care am să răspund în văzul lumii.

Comentarii - 28 Comentarii

 1. Alexandra says:

  “Ne batem” in ceruri? 😀 Foarte tare ideea concursului! Let the game begin! 🙂

 2. Cozmin Vasile says:

  Dar daca am multe ceruri pozate pana acum si le tine undeva ascunse bine si le pun acum pe insta, e ok?:D Daca nu, uita ca am intrebat:))

 3. Dorin Alexandru says:

  Este ok? Nu prea sunt eu amator de Instagram , nu le am cu setarile , spuneti-mi va rog daca poza este publica .

  https://www.instagram.com/p/BBHsKo0ye5Z/

 4. Sorin says:

  Pentru asta imi voi face cont pe instagram, dupa ce ani de zile m-am abtinut 🙂

 5. Valentin says:

  1. Se accepta repost cu aplicatia Repost for Instagram?
  2. Sunt permise filtrele?

  Multumesc, ma duc sa-mi pregatesc bagajul 🙂

 6. Aurel says:

  Poate fi si poze mai vechi? 2-3 ani?

 7. Dana says:

  Cu bagajul pregatit !! Te urmaresc si iar te urmaresc …Acum postez toate cerurile posibile din copilaria mea fotografica si sper sa ajung in al noualea cer , pana in Thailanda.

 8. Adina says:

  Tinand cond ce este vorba de “tedooro”, cerul trebuie sa fie vazut doar din Romania, sau se accepta si alte tari? 🙂 Multumesc.

 9. cristina says:

  Care este data limita pentru concurs ?

 10. Andrei says:

  Din Republica Moldova se accepta?

 11. Peter says:

  Deci premiul consta din bilet + taxe/bagaje,corect? Banii de drum (cazari/mancare etc) trebuie sa ii avem noi,nu?

 12. Silviu says:

  Pot fi mai multe poze intr-un singur post cu #? multumesc

 13. ade says:

  Salutari!

  Cum ma asigur ca e postarea publica? E prima oara cand folosesc aplicatia. Si a doua intrebare: cerul poate fi de prin straini? Multam.

 14. […] Dau un bilet până la Bangkok celui mai frumos cer de pe Instagram. #tedooro […]

 15. […] Alte detalii pot fi vizualizate aici: https://www.tedoo.ro/concurs-instagram-bilet-bangkok/ […]

Lasă un comentariu