Tedoo cu Brad Florescu

Concurs de travel blogging. Thailanda, Te Iubesc, ediția a doua.

Dăm un zbor până la Bangkok și retur plus 10 zile în cazări de 4 și 5 stele pentru o poveste frumoasă. Concursul de travel blogging Thailanda, Te Iubesc, ediția a doua.

Au trecut aproape trei ani de când lansam concursul de travel blogging Thailanda, Te Iubesc. Au fost atunci peste șaptezeci de înscrieri în competiție și poate că ar fi fost mai multe dacă regulamentul ar fi permis și participarea celor care nu fuseseră până atunci în Thailanda.

Câștigătorul ediției cu numărul 1, Alex Savin, a povestit cum s-a bucurat de premiu (după ce l-am bătut la cap un an de zile să o facă). Povestea merită citită, Alex rămâne un scriitor savuros deși, de când și-a luat câine, s-a lenevit.

Bun. Pentru ediția a doua am convenit cu partenerii deja tradiționali ai concursului – Autoritatea pentru Turism a Thailandei, biroul pentru Balkani (T.A.T.) și KLM România – să deschidem concursul și celor care n-au vizitat niciodată Thailanda.

Cum poți participa.

Ca să te înscrii în concurs trebuie în primul rând să publici – sau să fi publicat deja – un articol pe teme de călătorii, despre o destinație pe care ai vizitat-o, indiferent în ce țară se află aceasta.

Materialul poate fi publicat pe blogul tău, pe un blog colectiv sau pe o terță platformă (de pildă, la ediția trecută unii participanți au fost găzduiți de Cristian Birta). Totul e ca articolul să fie în limba română, să fie original și să aibă un autor asumat (nu Redacția).

Pentru a te înscrie trebuie să faci următoarele lucruri:

– Să adaugi la finalul articolului mențiunea “Articol înscris în concursul Thailanda, Te Iubesc! organizat de KLM România, în colaborare cu Tedoo.ro și T.A.T. Balkans. Cu tot cu link-uri.

– Să trimiți pe adresa elena@tedoo.ro un mail care să conțină: numele și prenumele tău, adresa de mail, numărul de telefon și link-ul către articolul publicat și înscris în concurs.

Articolele care nu includ mențiunea de mai sus și care nu sunt urmate de mailul către Elena nu vor fi luate în calcul pentru jurizare.

Primim înscrieri de pe 18 iunie până pe 2 iulie inclusiv. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 18 iulie aici, pe pagina de Facebook a KLM România și pe pagina de Facebook a T.A.T. Îl vom contacta imediat după publicarea anunțului.

Atenție: fiecare participant poate înscrie un singur material, iar acest material trebuie să-i aparțină. Alege-l cu grijă pe cel mai bun.

Jurizare și criterii.

La fel ca data trecută, câștigătorul va fi decis în urma unui proces de jurizare, la care vor lua parte un reprezentant KLM, un reprezentant T.A.T. și un reprezentant Tedoo (adică subsemnatul).

Tot ca data trecută, juriul va ține cont de următoarele criterii:

 • Prospețimea subiectului abordat (destinație, experiență, activitate, atracție).
 • Originalitatea abordării subiectului ales.
 • Calitatea documentării, noutatea informațiilor prezentate.
 • Calitatea stilistică a materialului. Se acordă o pondere de 70% textului și de 30% imaginilor (foto sau video).
 • Redactarea îngrijită, fără greșeli de exprimare, ortografie, punctuație sau dactilografiere. Textele fără diacritice vor fi sever depunctate.

Nu există limită de cuvinte și, repet, articolul poate fi despre orice destinație.

Premiul.

a) un bilet București-Bangkok-București oferit de KLM România.

plus

b) un pachet de servicii turistice pe 10 zile oferit de T.A.T Balkans, pachet care cuprinde:

– o noapte la Amari Watergate Bangkok (5*)

Amari Watergate Bangkok

– 4 nopți la Hotel Novotel Chumphon Beach Resort and Golf (4*), în Chumphon.

Novotel Chumphon

– 5 nopți la Tinidee Hotel Ranong (4*)

Tinidee Ranong

– bilete de avion Bangkok-Chumphon și Ranong-Bangkok
– toate transferurile aeroport-hotel, aeroport-aeroport și Chumphon-Ranong.

Am ales împreună două provincii mai puțin cunoscute ale Thailandei – Chumphon și Ranong – tocmai pentru da ocazia unui blogger român să fie printre primii care le inspectează. Sunt superbe.

Premiul poate fi executat în intervalurile 1 septembrie – 1 decembrie 2016 și 1-31 martie 2017. Sfatul pe care îl dau de acum câștigătorului, oricine va fi acesta, este să facă în așa fel încât să fie în Ranong la începutul lui octombrie, pentru a prinde câteva zile din fabulosul Festival al Celor Nouă Zei-Împărați. O listă a sărbătorilor din Thailanda găsești aici.

Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Mult succes tuturor!

Comentarii - 15 Comentarii

 1. Lucia says:

  Un concurs cu o miza care iti poate schimba intreaga perspectiva asupra vietii. Azi am venit si eu din luna de miere pe care am petrecut-o in Italia si vad altfel viata. Calatoriile deschid mintea cum putine lucruri o pot face!

 2. Denisa says:

  Buna, Sunt aproape gata de finalizarea articolului meu de concurs dar tocmai ce am aflat ca prietena mea (posesoare de blog) nu are posibilitatea afisarii diacriticelor..singura varianta ar fi ca articolul sa apara ca un pdf sau o imagine..sunt variantele care mi-au venit in minte…se vor lua in considerare?
  Multumuesc foarte mult.

 3. Aurel says:

  Salut Brad,
  As vrea tare mult sa particip si eu la concurs cu un articol dar din pacate nu am blog si nici nu am reusit sa fiu gazduit de altcineva. Stii cumva pe cineva care ma poate gazdui pe blogul sau? Stiu ca la concursul anterior Christian Birta a gazduit articolele persoanelor care nu aveau blog. Multumesc anticipat pentru raspunsul tau.
  Aurel Birladeanu

 4. Lucia says:

  Am reusit sa-mi scriu si eu jurnalul cu sejurul din Amalfi de acum 2 saptamani dar ma confrunt cu aceasi problema:unde anume l-as putea posta impreuna cu pozele mele? Pe forumuri sau site-uri de travel nu se accepta?

 5. Frați călători, eu am un blog pe care n-am mai scris nimic din 2010. Dar este activ și primește și diacritice. Nu mă doare mâna să public poveștile de călătorie ale participanților la concurs care nu au blog.

  Cu mențiunea ca va apărea exact ce îmi trimiteți și că întreaga responsabilitate pentru ceea ce scrieți vă va aparține. Nu voi sta sa corectez gramatică, spelling, diacritice sau alte nebunii. Voi afișa un disclaimer la final în accest sens.

  Daca vă interesează pe careva, dați repy la post si ne coordonăm cumva. Cel mai probabil îmi voi face o adresa dedicată de mail în acest sens. Sper că nu îmi bat cuie în talpă 🙂

 6. Buna
  Am trimis si eu articolul de concurs: http://www.invacante.ro/impresii-vacanta-napoli
  Vreau sa stiu daca a fost primit si cand are loc tragerea la sorti.
  Multumesc,

  • Tedoo says:

   Bună, Adina, nu am primit niciun mail de însriere cu articolul menționat de tine aici în comentariu. De asemenea, articolul menționat de tine nu are linkurile obligatorii pentru înscrierea în concurs.
   Înscrierile la concurs s-au terminat pe 2 iulie.

 7. […] Concurs de travel blogging. Thailanda, Te Iubesc, ediția a doua. […]

 8. […] Căci Brăduț Tedoo Florescu organizează o nouă ediție a concursului de travel blogging Thailanda, Te Iubesc, prin care puteți ajunge în, desigur, […]

 9. […] înscris în concursul Thailanda, Te Iubesc! organizat de KLM România, în colaborare cu Tedoo.ro și T.A.T. […]

 10. Assilah says:

  […] înscris în concursul Thailanda, Te Iubesc! organizat de KLM România, în colaborare cu Tedoo.ro și T.A.T. […]

Lasă un comentariu