Tedoo cu Brad Florescu

Concurs. Dăm o vacanță de 5 stele pentru o poveste de 5 stele. În Thailanda.

Un concurs pentru toți românii care au ceva de povestit despre Thailanda. Premiul este oferit de KLM România și Tourism Authority of Thailand.

Am publicat aici multe oferte bune de zbor spre Thailanda sau spre alte destinații din toată lumea. E pentru prima dată când scriu despre un pachet gratuit – zbor și cazare – pentru Țara Zâmbetelor.

Doar că nu e niciun pic de flight hacking la mijloc, ci doar travel blogging. Of, ce de englezisme pentru un concurs dedicat exclusiv românilor…

O săptămână în Thailanda, cu zbor și cazare de 5 stele.

Împreună cu partenerii noștri tradiționali – Autoritatea pentru Turism a Thailandei și KLM Royal Dutch Airlines – am pritocit o competiție adresată tuturor celor care au ceva de spus, scris sau arătat despre Thailanda.

Am intitulat concursul “Thailanda, te iubesc!”, după numele tot mai popularului grup Facebook pe care îl gestionăm de câțiva ani.

Premiul este compus din:

– bilet de avion pentru o persoană pe ruta București-Bangkok-Phuket-București oferit de KLM România;

– două nopți de cazare la Ramada Plaza Maenam Riverside Bangkok (5 stele, e superb hotelul, am scris despre el aici) și 5 nopți de cazare la plajă la Ramada Khao Lak (5 stele) oferite de Tourism Authority of Thailand, biroul pentru Balcani. Vezi în galerie imagini cu cazările.

Transferurile și micul dejun sunt incluse. Câștigătorul poate beneficia de premiu oricând în perioada 1 septembrie-30 noiembrie 2014.

Ce trebuie să faci pentru a participa.

Concursul este deschis tuturor celor care au publicat sau urmează să publice – până la termenul limită de înscriere – un articol despre Thailanda pe un site sau blog cu specific de călătorii și/sau turism.

UPDATE 5 mai: întrucât mai multe bloguri generaliste s-au oferit să găzduiască articole pentru concurs, am decis împreună cu organizatorul să permitem înscrierea materialelor de pe bloguri care nu au neapărat specific de călătorii sau turism. Le mulțumim și pe această cale bloggerilor ospitalieri.

Dacă dorești să participi și nu ai blog sau site propriu îți poți publica povestea pe un alt blog (prieteni, cunoștințe). Nu pe forumuri, nu pe Facebook.

Articolul nu trebuie să fie neapărat nou. Poate fi conceput sau publicat acum o sută de ani, cu condiția să fie modificat în linia regulamentului acestui concurs.

Pentru înscriere ai de făcut două lucruri:

 • La finalul materialului pe care dorești să îl înscrii inserezi mențiunea “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. Mențiunea trebuie să conțină obligatoriu linkurile, altfel materialul nu se consideră înscris. Cel mai sigur e să dai cu copy-paste de aici.
 • Trimiți un e-mail la adresa elena@tedoo.ro cu subiectul “(Numele tău) înscriere concurs <Thailanda, te iubesc>. În e-mail incluzi: link către materialul înscris, nume, prenume și adresa de e-mail la care poți fi contactat (poate fi alta decât cea de pe care trimiți înscrierea). Este de la sine înțeles că vorbim despre datele autorului materialului.

Notă: dacă articolul are doi autori – de pildă unul pentru text și unul pentru imagini – se va înscrie în concurs un singur autor, precizând numele co-autorului și declarând pe proprie răspundere că s-a obținut acordul acestuia pentru a înscrie materialul în concurs.

Vestea bună pentru cei care lucrează în echipă de doi este că premiul oferit de Tourism Authority of Thailand este valabil pentru două persoane. Co-autorul îl poate însoți pe fericitul câștigător cu condiția să își asigure zborurile.

Termenul-limită pentru înscriere este 16 mai, ora 23:59.59 (ora României). Pot participa numai cetățeni români. Vârsta minimă: 18 ani.

Desemnarea câștigătorului.

Câștigătorul va fi desemnat de un juriu format din reprezentanți ai KLM România, T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. În alegerea câștigătorului vom ține cont de următoarele criterii, fără a ne limita la acestea:

 • Prospețimea subiectului abordat (destinație, experiență, activitate, atracție).

Hint: dacă o să scrii tot despre Koh Phi Phi îți va fi greu să vii cu noutăți.

 •  Originalitatea abordării subiectului ales.

Hint: ok, vrei să scrii despre Koh Phi Phi, găsește o poveste care nu s-a spus sau un unghi creativ de abordare.

 • Calitatea documentării, noutatea informațiilor prezentate.

Hint: faptul că Bangkok este capitala Thailandei nu aduce puncte, iar informația conform căreia Bangkok înseamnă “Orașul Îngerilor” este incorectă.

 • Calitatea stilistică a materialului. Se acordă o pondere de 70% textului și de 30% imaginilor (foto sau video).

Hint: Tedoo.ro.

 • Redactarea îngrijită, fără greșeli de exprimare, ortografie, punctuație sau dactilografiere. Textele fără diacritice vor fi sever depunctate.

Hint: Daca “a-m fost pana la Bangok cu gasca” juratii no s-a citeasca m-ai departe (sic!) Salutări gâștei.

Jurizarea se va încheia pe data de 6 iunie 2014, dată la care câștigătorul va fi notificat de KLM România pe adresa de mail specificată la momentul înscrierii. Câștigătorul este rugat să trimită un răspuns la notificare în termen de 5 zile lucrătoare. În caz contrar premiul se va acorda următorului clasat.

Câștigătorul va fi anunțat public pe următoarele canale: tedoo.ro, facebook.com/KLM.ro, facebook.com/BradFlorescuTedoo, facebook.com/thailanda.ro.

Alte informații.

Vor fi descalificate din start textele în alte limbi decât româna.

Materialele înscrise trebuie să prezinte experiențe reale.

Nu există limitări în privința lungimii textului. Poate să fie și un roman dacă e scris bine și publicat conform cerințelor.

Nu există restricții în privința locurilor sau experiențelor descrise atâta timp cât materialele abordează un ton decent, nu atacă persoane, nu descriu situații de cruzime față de oameni și/sau animale, nu fac referiri defăimătoare la adresa Familiei Regale a Thailandei, la KLM Royal Dutch Airlines sau la partenerii săi în acest concurs.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Abia așteptăm să-ți citim povestea. Mult success! 

Despre organizatorul și partenerii concursului “Thailanda, te iubesc”.

KLM România, Organizator.

KLM Inspiration

Motto-ul KLM este “Călătoria ca o sursă de inspirație” , iar principala preocupare a companiei olandeze în comunicarea sa este să inspire oamenii să călătorească.

Prin hub-ul său Amsterdam-Schiphol, KLM deservește 17 destinații de pe continentul asiatic. În zona Asiei de Sud-Est, KLM operează 5 zboruri pe săptămână către Bangkok  și zboruri zilnice către Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong, Manila, Jakarta și Denpasar (Bali).

Mai multe detalii despre orarul zborurilor și tarife sunt disponibile pe www.klm.ro

Agenția Travel Communication este responsabila pentru comunicarea concursului din partea KLM România.

Tourism  Authority of Thailand, partener.

Autoritatea pentru Turism a Thailandei (pe scurt T.A.T.) a fost înființată la Bangkok pe 18 martie 1960, fiind prima organizație din Thailanda responsabilă cu promovarea turismului. În prezent există 22 de oficii locale și 15 oficii internaționale ale T.A.T. Biroul pentru Balcani, înființat în urmă cu 11 ani, are sediul la București.

Rolul T.A.T. este acela de a oferi informații despre destinații turistice și de a promova Thailanda pentru a încuraja atât thailandezii cât și turiștii internaționali să își petreacă vacanțele în Thailanda. În plus, T.A.T. elaborează studii pentru a stabili planuri de dezvoltare în zonele turistice și sprijină dezvoltarea personalului din sfera turismului.

Tedoo.ro, partener.

Fondat în 2007 de Brăduț Florescu, Tedoo.ro este unul dintre cele mai longevive site-uri independente din România și, probabil, cel mai influent pe segmentul de călătorii. În 2010, la scurt timp după relocarea în Thailanda, Brăduț Florescu a inițiat proiectul “The Thailander”, care și-a propus crearea unei baze de informație și inspirație pentru publicul românesc interesat de Regatul Thailandei. Proiectul se află în al patrulea an de desfășurare.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 79 Comentarii

 1. Serafim says:

  „Materialele înscrise trebuie să prezinte experiențe reale.”

  Cu alte cuvinte, te poți înscrie doar dacă ai mai fost în Thailanda ca să scrii despre o experiență reală?

  • @Serafim: în măsura în care poți descrie o experiență reală despre Thailanda fără să o fi vizitat, dă-i bătaie. Sunt convins că o să iasă ceva interesant. Succes!

 2. Ruxandra says:

  Cred ca nu aţi fost foarte inspiraţi în alegerea subiectului şi a premiului. Iata de ce:
  1. Oferiţi, ca premiu, o excursie in Thailanda numai unei persoane care deja a fost acolo, a fost impresionată de ceea ce a văzut şi are despre ce să scrie (obligatoriu cu diacritice). Deci concursul se adresează unui număr redus de oameni (nu cred ca sunt foarte mulţi cei ce pot participa).
  2. Premiul este pentru o singură persoană.
  Cam trist să ajungi in Thailanda singur, să nu ai cu cine glumi, să nu ai cu cine să admiri oraşul sau să înfrunţi persoanele mai puţin binevoitoare din cartierele mai puţin luminate.

 3. Avem primul text pe care il gazduiesc pe blog. Dreaqu de simpatic care sunt 😀

 4. Monica M. says:

  Pun la dispoziție blogul meu de călătorii unei persoane care a fost în Thailanda, vrea să scrie despre această experiență, dar nu vrea să mai ajungă în Thailanda. Ofer recompensă :))

 5. Marian S. says:

  Domnule Brad Florescu, vă admir de multă vreme. Pentru atitudine, pentru ceea ce aţi realizat în viaţă.
  Însă în acest caz trebuie să spun că îmi pare extrem de rău, dar comentariul postat de Ruxandra, în data de: aprilie 22, 2014 la 12:56 a.m. exprimă exact ceea ce gândesc şi eu. Păcat, acum nu aţi fost inspirat.

 6. horia says:

  Salut,
  Blog-ul trebuie să fie doar cu profil de turism/călătorii?

  • @Horia: nu neapărat. Am discutat azi cu organizatorul și, având în vedere că mai multe bloguri generaliste s-au oferit să găzduiască articole, am ridicat respectiva restricție.

 7. Diana says:

  Buna, vad ca nu apare partea 2 aici, nu stiu de ce, desi are tot ce-i trebuie-formularea standard, link-uri active… Am trimis cele 3 link-uri pe mail cum e cerinta.

 8. Cristina says:

  Thailanda. Trei zâmbete și o imbrațisare

  http://calatoriidepoveste.ro/thailanda-trei-zambete/

  Articol înscris în concursul , organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro

 9. Eugenia says:

  Thailanda, te iubesc !
  Este o provocare pentru mine să încep să scriu despre Thailanda ! Totul a fost nou pentru mine, avalanşa de informaţii a fost mare !
  Am călătorit in Thailanda in anul 2010. Eram pentru prima oara in Thailanda si in Asia . Thailanda se afla in sud estul Asiei si are iesire la Marea Andaman şi Golful Thailandei.
  Alegerea lunii decembrie nu a fost intâmplătoare , nu am ţinut cont de recomandările agenţiilor de turism ci , doar de un eveniment important pentru mine .
  Zborul către Bangkok a fost încântare pentru mine şi in ciuda timpului relativ mare totul a trecut foarte repede. Am aterizat la Suvarnabhumi Airport , un aeroport foarte modern , cu o structură spaţială si plin de flori naturale, eram in preajma sărbătorilor de iarna. Chiar dacă numărul călătorilor aici este foarte mare, buna organizare a făcut să depăsim formalităţile si să imi recuperez bagajele rapid .
  Am ajuns rapid la hotel, cu un taxi, in centru, in apropierea fluviului Chao Praya .
  Hotelul era foarte cochet, nu de dimensiuni mari, in apropierea unui templu budist . Imi plăcea după amiaza să mă refugiez in linistea si răcoarea acestui templu .
  Personalul hotelului a fost pe toată perioada vacanţei deosebit de amabil . Puteam servi la hotel mic dejun european sau la alegere cel thailandez . Nu voi uita fructele minunate care mă incântau in fiecare dimineată cu aroma lor: papaya, mandarine, mango, nucă de cocos .
  Pot spune ca m-am indrăgostit de bucătăria thailandeză , pentru gustul ei aromat si picant . Aici am invătat sa apreciez ghimbirul dar si diversele sosuri cu chilli, curry , zeama de lămîie. Combinaţii un pic ciudate dar atât de gustoase. Supa de crabi, carnea de porc cu ananas , nudle cu peşte. Si , de ce nu, o bere thailandeza.!

  Am pornit imediat sa descopăr oraşul, cel puţin , centrul. Oamenii sunt foarte prietenoşi, dornici să te ajute, să te indrume. In proporţie foarte mare vorbesc limba engleză si comunicarea este foarte uşoară .
  Bangkok este imens. Un amestec de vechi şi nou, de palate şi temple şi construcţii ultramoderne .

  Multe magazine, comerţ stradal, mâncare la tot pasul . Foarte multe produse, mărfuri, pieţe cu fructe şi flori . Culorile florilor şi fructelor, aromele oraşului te insoţesc pretutindeni.
  Clima tropicală şi umedă mi-a oferit in luna decembrie condiţiile ideale pentru a mă bucura de vacanţă . Si, am avut şansa de a nu ploua nici măcar o singură zi !
  Nu am ratat ocazia de a mă plimba cu unul din mijloacele de transport tradiţionale , Tuk-Tuk-ul.

  Dornică să văd cât mai multe m-am inscris in mai multe excursii . Acest lucru a fost uşor deoarece chiar in incinta hotelului exista un astfel de punct cu oferte turistice , foarte bine aprovizionat cu pliante si un consilier, bine pregatit .
  Si am pornit : Marele Palat, Templul lui Budha de Smarald ; Plimbare cu vaporul pe fluviul Chao Praya, ; Templul Wat Pho ;In vizită la elefanţi, Piaţa plutitoare; Cobrele ; Tabara de sculptură in lemn;

  Spre sfârşitul vacanţei am făcut si o excursie de o zi in PATTAYA , una dintre cele mai căutate staţiuni turistice din Thailanda. Deşi este faimoasă pentru viaţa sa de noapte, in Pattaya se poate practica schi nautic, windsurf, se pot vizita insulele de corali.

  Eu doar m-am bucurat de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, am înotat . Am mâncat fructe de mare si m-am delectat cu sucuri de fructe .

  Aceasta ţară a zâmbetului si a oamenilor liberi m-a cucerit definitiv , m-a făcut să o iubesc si să-mi doresc să revin aici cât mai des si pentru perioade mai lungi de timp .
  Articol înscris în concursul , organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro”

 10. […] cu T.A.T. Balkans si Tedoo.ro”. Mentiunea trebuie sa contina obligatoriu link catre concurs (https://www.tedoo.ro/concurs-blogging-vacanta-thailanda/) si catre partenerii implicati: KLM Romania (http://www.klm.com/home/ro/en) si T.A.T […]

 11. […] scurt: am văzut concursul cu pricina, cu premiu o săptămână în Thailanda. “Mişto”, mi-am zis. Şi am dat să trec mai […]

 12. […] “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro” […]

 13. […] un blog (al tău, al unui prieten, unde poți) despre cum te-ai simțit în Tailanda. Verificați pagina concursului, trebuie incluse anumite paragrafe și mai sunt câteva condiții pentru a vă înscrie corect în […]

 14. […] Toată isprava este organizată de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. Eu nu fac parte din campanie sau ceva, dar am zis că e numai bună ocazia ca să aplic unul din […]

 15. […] Tedoo organizeaza un concurs de toata frumusetea, invitatia lor suna cam asa: “Dăm o vacanță de 5 stele pentru o poveste de 5 stele. În Thailanda.” Din pacate articolul tau trebuie publicat pe un site sau pe un blog. Daca nu ai asa ceva, noi iti oferim spatiul dorit povestii tale de 5 stele pentru a participa la concurs, tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti un mesaj pe pagina noastra de FACEBOOK cu textul aferent iar noi il publicam. Nu uitati insa de regulile concursului!!!! Termenul-limită pentru înscriere este 16 mai si pot participa numai cetateni romani. Varsta minima este de 18 ani. […]

 16. […] <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro (418 […]

 17. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 18. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 19. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 20. […] Articol înscris în concursul „Thailanda, te iubesc!“, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 21. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 22. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 23. […] Am scris acest text pentru că Thailanda este una dintre destinaţiile mele de vacanţă preferate şi pentru că îmi place ideea concursului “Thailanda, te iubesc!”, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 24. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 25. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 26. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 27. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 28. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro.  […]

 29. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 30. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 31. […] pentru textele voastre rămâne valabilă în aceste ultime două zile. Dacă aveţi blog puteţi participa direct, […]

 32. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 33. […] Articol înscris în concursul „Thailanda, te iubesc!”, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 34. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 35. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 36. […] “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 37. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 38. […] mai am o mie si una de povetsi despre aventura noastar in thailanda si inca cateva mii de poze, insa ma voi opri aici. acest articol este un episod pilot pentru seria care va urma, serie de articole dedicate Thailandai si totodata, acest articol înscris în concursul “Thailanda, te iubesc!”, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 39. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 40. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro” […]

 41. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 42. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro” […]

 43. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 44. […] “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro” […]

 45. […] “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro”.” […]

 46. […] Articol inscris in concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM Romania in colaborare cu T.A.T. Balkans si Tedoo.ro. […]

 47. […] Articol inscris in concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM Romania in colaborare cu T.A.T. Balkans si Tedoo.ro. […]

 48. […] PS: Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 49. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 50. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 51. […]  “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 52. […] “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 53. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 54. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 55. […] “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 56. […] “Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro” […]

 57. […] înscris în concursul „Thailanda, te iubesc” organizat de KLM România, în colaborare cu Tedoo.ro și TAT Balkans.” Acest text trebuie să includă obligatoriu link către http://www.tedoo.ro și […]

 58. […] Concurs. Dăm o vacanță de 5 stele pentru o poveste de 5 stele. În Thailanda. […]

 59. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 60. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 61. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 62. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 63. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 64. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 65. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 66. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 67. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro”. […]

 68. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 69. […] celor care nu aveţi blog, să scrieţi acilea pe chinezu.eu un text, cu care să participaţi la concursul organizat de Brăduţ şi care v-ar putea trimite în Thailanda. Până acum am primit două texte. Cel scris de Andra […]

 70. […] Articol înscris în concursul “Thailanda, te iubesc!”, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 71. […] Toată isprava este organizată de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. Eu nu fac parte din campanie sau ceva, dar am zis că e numai bună ocazia ca să aplic unul din […]

 72. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cuT.A.T. Balkans și Tedoo.ro […]

 73. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

 74. […] Articol înscris în concursul <Thailanda, te iubesc!>, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro. […]

Lasă un comentariu