Tedoo cu Brad Florescu

Ce mâncăm în Thailanda

Pentru turişti răspunsul ar fi Phad Thai, Coconut Soup, king prawns sau Papaya Salad. Dar nu pot să mint, nu ne place atât de tare mâncarea thailandeză; abia odată la două-trei zile mergem la un orez prăjit sau un Tom […]

Pentru turişti răspunsul ar fi Phad Thai, Coconut Soup, king prawns sau Papaya Salad. Dar nu pot să mint, nu ne place atât de tare mâncarea thailandeză; abia odată la două-trei zile mergem la un orez prăjit sau un Tom Yum.

În rest, improvizaţii la greu în bucătăria fără cuptor. Ieri a fost salata asta mare şi gustoasă cu piept de pui. Grătarul nu-l putem aprinde în fiecare zi pentru că ar dura o veşnicie şi nu am apuca să mâncăm decât la lăsarea serii. Aşa că bucăţile de piept de pui le-am perpelit în tigaie (cea adusă din România) cu puţin ulei de măsline.

Salata am făcut-o din varză roşie, varză albă, salată verde şi roşii. Dressingul: suc de lime, ulei de măsline, piper vietnamez (mulţumesc Diana & Răzvan) şi semac.

Aş repeta figura şi astăzi dar aud o voce care-mi şopteşte “nişte mâncare adevărată când faci şi tu?”

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu