Tedoo cu Brad Florescu

Zboruri ieftine spre New York, Toronto, Cancun, Curacao și Fiji.

București-New York 606 EUR, București-Toronto 638 EUR. Caraibe la 580 EUR. Fiji accesibil.

RTW New York_DSC2611

După super-tariful pe Thailanda găsit ieri, Dragoș Grigore a mai descoperit câteva zboruri la prețuri șocant de mici. Atenție: tarifele de mai jos nu fac parte din vreo campanie promoțională. Sunt reale, verificate, și au fost găsite după ore întregi de scotocit prin site-uri.

New York și Toronto ieftin, cu Turkish Airlines.

Pentru anumite date din octombrie, Turkish Airlines afișează un tarif de 606 EUR pentru un dus-întors pe relația București-New York (JFK).

În noiembrie-decembrie poți zbura ieftin la Toronto. Prețurile variază între 638 și 656 EUR. Intră pe site-ul Turkish Airlines și vezi ce date se pupă cu planurile tale.

Cancun muy barato din Madrid, cu Pullmantur Air.

Spaniolii de la Pullmantur Air au tarife excelente către Cancun, superba stațiune mexicană, cu plecări din Madrid: între 414 și 447 EUR. Datele pe care am găsit aceste prețuri prietenoase: 3 iunie (tur) – 10 iunie (retur), 10-19 iunie, 10-22 iunie, 19-29 iunie. S-ar putea să mai existe și altele. Dacă le dibuiești pe site-ul Pullmantur Air, anunță-ne și pe noi.

În perioada respectivă, un zbor pe relația București-Madrid se învârte pe la 250 de EUR. Una peste alta, zbori din România în Mexic cu mai puțin de 700 de EUR, ceea ce nu-i rău deloc, da’ deloc.

Curaçao low-cost cu Air Berlin.

Ce zici de două săptămâni în Antilele Olandeze? Dacă-ți sună bine, pune mâna pe super-tariful Air Berlin pe Curaçao: 439 EUR, cu plecare din Dusseldorf, pe datele 25 septembrie-9 octombrie, 2-16 octombrie, 9-23 octombrie. În perioada respectivă, un București-Dusseldorf-București costă 142 EUR la Lufthansa. E bine.

Fiji accesibil cu Korean Air.

În mod normal, cel mai ieftin zbor din România către insulele Pacificului nu scade sub 1500-1700 EUR. Dar Dragoș a găsit două soluții cât de cât decente ca preț pentru paradisiacul arhipelag Fiji.

Viena-Nadi 975 EUR, cu o combinație de Air Berlin și Korean Air. Tariful e valabil pe anumite date din septembrie și octombrie. Exemplu: tur pe 12 septembrie, retur pe 1 octombrie. Până la Viena zbori direct cu TAROM, Austrian Airlines sau Niki. Nu te costă mai mult de 100-120 de EUR.

Frankfurt-Nadi 972 EUR cu Korean Air, pe anumite date, în aceeași perioadă. Până la Frankfurt te zboară TAROM cu 150 EUR.

Caută și tu pe Airtickets24.

Toate tarifele prezentate includ taxe de aeroport, au fost verificate de noi și erau valabile la momentul publicării acestui articol. 

Ca să ai acces primul la astfel de tarife și să pui primul mâna pe ele, urmărește Tedoo pe Facebook și Twitter. Mulțumiri, Dragoș Grigore.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu