Tedoo cu Brad Florescu

Zboruri ieftine către Seychelles și Maldive de la Emirates și Aeroflot

Cât crezi că ar costa un zbor București-Maldive? Mai scade. Mai scade.

India Laccadives LakshadweepDSC_8111

Mai ușor găsești apă în deșert și dinamoviști în Drumul Taberei decât un zbor ieftin spre Maldive. Și nu pentru c-ar fi așa o mare distanță, ci pentru că Maldivele exercită o atracție magică, pe care companiile aeriene știu s-o transforme în bani buni. Doi transportatori au decis că e vremea să ne mai permitem și noi, românii, o fugă până în atolii paradisiaci. Și au venit cu tarife promoționale.

Emirates: promoție fulger între 7 și 9 august, pe Maldive, Seychelles și Africa de Sud.

Biroul din București al Emirates (da, există așa ceva) lansează o ofertă specială pentru români. Zboruri cu discount către cele trei destinații de mai sus, după cum urmează:

București-Male (Maldive): 885 EUR la Economy și 2395 EUR la Business Class.

București-Seychelles: 760 EUR/2105 EUR

București-Johannesburg: 645 EUR/2290 EUR.

Tarifele includ toate taxele, pentru zboruri între 7 august și 9 noiembrie.Este o promoție fulger, care se desfășoară doar între 7 și 9 august. Pentru rezervări trebuie să contactezi biroul Emirates din București la adresa office at emirates punct ro sau la numărul de telefon 031 403 50 32.

O notă despre vreme: din aprilie până în noiembrie, Maldivele se află oficial în sezon ploios, mulțumită musonului de sud-vest. Sfatul meu ar fi să te duci din octombrie încolo, când neșansele de ploaie sunt mai mici.

Aeroflot: prețuri foarte simpatice pe Maldive în decembrie,

Tot Dragoș – eternul Dragoș – a găsit un tarif foarte, foarte prietenos pe Maldive, la Aeroflot. Cu atât mai prietenos cu cât e valabil pentru zboruri în luna decembrie.

Un București-Male costă doar 624 EUR cu tot cu taxe. Verificat pe tur în 4, 5, 7, 8 decembrie și retur pe 23 decembrie. Același tarif e de găsit și pe anumite date din septembrie și octombrie. Trebuie doar să scotocești câteva minute.

Se zboară cu două escale: prima la Praga (codeshare cu Czech Airlines) și a doua la Moscova. Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus (îți zic asta că poate ai alergie la Iliușin și Tupolev).

Biletele pot fi cumpărate online, fie pe airtickets24.com, fie direct pe site-ul Aeroflot (cam greoi).

Tarifele prezentate era valabile la momentul publicării acestui articol. Dacă între timp au dispărut, înseamnă că cineva a fost mai iute de mouse.

Ca să ai acces primul la astfel de oferte și să pui primul mâna pe ele, urmărește Tedoo pe Facebook și TwitterMulțumiri lui Dragoș Grigore, găsitorul de comori.

Comentarii - 5 Comentarii

 1. Ana spune:

  Preturi super bune Buc-Maldive sunt cu Turkish Airlines pt perioada revelionului. Eu am dat vineri 877 euro/bilet ;)

 2. george2210 spune:

  Ai uitat de Bucuresti-Tokyo 524 euro
  Bucuresti- Beijing 510 euro
  Bucuresti- Hanoi 530 euro

 3. roxana spune:

  e nevoie de viza daca face avionul escala in rusia?

Lasă un comentariu