Tedoo cu Brad Florescu

Zbor foarte ieftin spre Thailanda! București-Phuket 500 de EURO la Swiss.

Un tarif mic, sincer și pe bune: 500 de EUR București-Phuket. Citește ce și cum.

Banyan Tree Phuket Thailanda

Dragoș a luat la cazma site-ul celor de la Swiss și a dezgropat o comoară: un tarif de 500 EUR (mai exact, 499 și ceva) pe relația București-Phuket. Dus întors, cu toate taxele incluse.

Atenție: tariful despre care-ți scriu aici nu face parte dintr-o promoție. Este pur și simplu un tarif mic, real și bine pitit. L-am verificat pe site acum 5 minute și există, trăiește, respiră.

Tariful-minune apare în sistem doar pe anumite date, din 30 octombrie 2012 incolo. Uite ce-am găsit noi (dacă găsești și alte combinații, lasă un comentariu):

Tur pe 1 noiembrie, retur pe 30 noiembrie.

Tur pe 1 decembrie, retur pe 16 decembrie.

Tur pe 1 decembrie, retur pe 20 decembrie.

Se zboară via Zurich. Segmentul București-Zurich este operat de Helvetic Airways, iar cel dintre Zurich și Phuket de Edelweiss Air. Nu căuta respectivul tarif pe site-urile lor, că nu-l găsești. Singurul mic dezavantaj sunt escalele de 5 ore în Zurich. Verifică și tu pe site la Swiss.

Și românii din străinătate pot profita de tariful minune, valabil și pentru zboruri din Viena, Roma, Milano. Din Budapesta e mai scump cu o bere – 503 EUR.

Dacă ai ajuns la Phuket nu înseamnă că trebuie să înțepenești acolo. Poți folosi HKT ca o poartă spre Asia de Sud-Est. Din Phuket există legături aeriene – multe low-cost –  cu Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Chiang Mai și Hong Kong. Overland faci câteva ceasuri până în provinciile Krabi, Trang, Satun sau Surat Thani.

Tariful prezentat era valabil la momentul publicării acestui articol. Dacă între timp a dispărut, înseamnă că cineva a fost mai iute de mouse. Mulțumiri lui Dragoș Grigore, găsitorul nostru de comori.

Comentarii - 15 Comentarii

 1. mazilique spune:

  si de pe 28 noiembrie ;)

 2. Giulia spune:

  Nu.. nu a disparut.. Este inca acolo. L-am verificat acum 1 minut cu data
  31.10 – 29.11

 3. Giulia spune:

  Am mai gasit asa :
  Mie,31 Oct – Joi,29 Noi
  Mie,31 Oct – Dum,2 Dec
  Vin,2 Noi – Dum,2 Dec
  si combinatiile sunt multe. Sfatul meu este sa cautati pe . http://www.vola .ro . Pentru ca ai optiunea cu +sau- 3 zile iar la cautari ita da in pagina gasita tariful pe o saptama. Ceea ce face muult mai usor identificarea unui tarif mic mergand din aproape in aproape. Sper sa va fie de folos :*

 4. mara spune:

  Ce stiti de companiile care zboara acolo prin swiss? De edelweiss in special? Eu personal n-am auzit de ei.

 5. Mircea spune:

  Crezi ca gasesc cazare daca ma duc fara sa am ceva aranjat?

 6. alina spune:

  Din pacate, tarziu am vazut articolul..acum tarifele sunt 1800 euro. Mai puteti incerca sa gasiti astfel de comori..? Preferabil decembrie-ianuarie. De cateva zile bune caut Bucuresti-Phuket si mai jos de 1200 euro dus intors nu gasesc…

 7. Roxana spune:

  Am incercat sa gasesc oferte bune spre Cancun sau Phuket, in perioada sarbatorilor de iarna, dar si pt februarie, si nu am gasit nimic, va rog daca gaseste cineva vreo oferta in aceste perioade, sunt din Oradea si prefer zbor din Budapesta

  Multumesc,

  Roxana

 8. Roxana spune:

  Am citit despre FlightFox, cred ca e grozav acest serviciu, dar noi (suntem un Grup de diveri) intai cautam oferte bune de zbor, si in functie de ce gasim hotaram daca si unde mergem, cautam apoi oferte de scufundari, asta poate dura, nu pot da un raspuns rapid flight hackerilor – in aceste conditii mai pot sa-i abordez?

  • Tedoo spune:

   @Roxana: exista un termen limita in care trebuie sa acordati premiul. Daca depasiti termenul, premiul se acorda automat in baza unui algoritm FlightFox. As zice ca mai bine va cautati voi ofertele.

 9. Raluca spune:

  Buna,

  Noi mergem in Pattaya, in ianuarie, si am dori sa vizitam si Maya Bay. Ai idee cum putem ajunge acolo?
  Merci fain

  • Tedoo spune:

   @Raluca: trebuie sa va intoarceti la Bangkok (nu e deloc departe), de acolo sa zburati in Krabi sau Phuket si sa luati un feribot pina pe Phi Phi Don. Din Phi Phi Don se organizeaza excursii in Phi Phi Lay (unde e Maya Bay).

 10. [...] super-tariful pe Thailanda găsit ieri, Dragoș Grigore a mai descoperit câteva zboruri la prețuri șocant de mici. [...]

Lasă un comentariu