Tedoo cu Brad Florescu

Wanderfly. Pentru călători în pană de idei.

Wanderfly vine cu o abordare nouă: spune-ne când vrei să pleci în vacanţă, câţi bani ai şi cam ce te interesează, iar noi îţi dăm idei şi soluţii.

Backpackers Thailand Pnangan2011-01-22 08-35-19 - DSC02606 (Copy)

Wanderfly este un website de travel de tip inspiraţional lansat în 2010 de un start-up din New York.

Spre deosebire de majoritatea site-urilor de travel care oferă propuneri de vacanţă pornind de la alegerea destinaţiei si a datelor exacte de călătorie, Wanderfly vine cu o abordare nouă: spune-ne când vrei să pleci, câţi bani ai şi cam ce te interesează, iar noi îţi dăm idei şi soluţii.

Simplitatea utilizarii site-ului si grafica excelentă se pot observa inca din Home Page. Pentru a începe cautarea este de ajuns să introduci bugetul,  luna si numărul de zile alocate călătoriei, precum si o destinaţie orientativă (poate fi oraş, ţară, continent sau…oriunde!).

În plus, Wanderfly te ajuta să-ti alegi tipul călatoriei selectând una sau mai  multe activităţi disponibile (istorie, artă, entertainment, petreceri, etc.).

Wanderfly oferă peste 1200 de destinaţii din întreaga lume utilizând servicii si conţinut furnizate de către Kayak, Expedia, Lonely Planet, Foursquare, Hotels.com, etc.

Pentru deţinătorii de blog-uri de travel construite pe platforma WordPress, Wanderfly oferă un plugin ce permite cititorilor să exploreze şi mai multe experienţe în destinaţiile promovate.

Comentarii - 2 Comentarii

  1. Mihai spune:

    Nu aveti idee de cand cautam ceva de genul acesta :) !!!!

    Felicitari “creieraselor” din spatele acestui proiect…

    Am sa va las feedback…

Lasă un comentariu