Tedoo cu Brad Florescu

Ultimele pregătiri pentru Thailander 2

Săptămâna viitoare, cum se mai liniştesc furtunile groaznice de pe aici, urcăm pe vapor şi o luăm spre nord. Doar eu şi Unirea. Elena rămâne în Koh Phangan, să aibă grijă de site, de motan şi de voi.

Koh Phangan Thailand Christmas 6

Prin grija Elenei şi priceperea vecinului mecanic Autain, am echipat-o pe Unirea cu un set nou de jante sport şi cauciucuri off road. Să fie. Săptămâna viitoare, cum se mai liniştesc furtunile groaznice de pe aici, urcăm pe vapor şi o luăm spre nord. Doar eu şi Unirea. Elena rămâne în Koh Phangan, să aibă grijă de site, de motan şi de voi.

Pentru că mai sunt puţine zile până la plecare, vă invit să vă luaţi cât mai repede bilet pe un segment din Thailander 2, participând la campania “3 roţi pentru o viaţă” dedicată exploratorului Alin Totorean.  Mai multe detalii aici. Mulţumesc. Unii s-au înscris deja.

Comentarii - Un Comentariu

  1. Mihai E. - Popescu spune:

    Felicitari pentru reusita de a face inconjurul lumii cu SkyTeam.
    Numele meu este Mihai Popescu. Am si eu un proiect care are un nume asemanator (unul din cele 3). “Cu Romania in jurul lumii” si are ca scop inconjurul lumii cu un scooter 50 (cilindrata) in maxim 50 de zile. Acesta este visul meu. Dar mai are ca scop si a aduce Romaniei primatul in Cartea Recordurilor. Posibilitatea de a fi transmisa in direct la televiziune sau live pe internet (o combinatie de Big Brother si World Race) este un alt posibil record Guiness, posibilitatea amortizarii cheltuielilor, dar si de castiguri care sa permita si realizarea altor proiecte pe viitor. Ideea mi-a venit in 2007, iar din vara lui 2011 lucrez la realizarea ei (planificarea traseului, opriri, consumurile, echipamentul, achizitii necesare de documente, vize, bilete de avion pentru traversarea Pacificului si Atlanticului, costuri, etc.) si gasirea de sponsori pentru realizare. Eu cred in ideea mea nu doar pentru ca este visul meu, dar si pentru ca eu cred ca poate si va face un excelent lobby Romaniei. Daca va intereseaza ma puteti contacta la unul din numerele de telefon: 0727594257, 0755194051, 0768821877.

Lasă un comentariu