Tedoo cu Brad Florescu

Austrian Airlines îţi oferă servicii complete de transfer la Viena

Rezervarea maşinii care să te ia de la aeroport şi să te ducă la hotel sau invers se face pe site. Introduci numele, adresa de destinaţie sau cea de la care pleci spre aeroport, data, ora şi numărul zborului.

Red Cab Austrian Airlines

Austrian Airlines îţi oferă serviciul RedCab pentru transferuri de la şi spre aeroportul din Viena.

Rezervarea maşinii o poţi face pe site, introducând numele, adresa de destinaţie/plecare şi datele zborului. Dacă nu ai internet, suni la  +43 1 7007 33141. Tot aici suni în cazul în care vrei să schimbi datele din cererea de rezervare sau pentru a clarifica orice problemă legată de transfer.

Preţul pentru un drum de la aeroport la Viena este de 29 de euro pentru o maşină Mercedes E-Class (maximum 3 persoane) şi 40 de euro pentru un Mercedes Vito (8 persoane). Primeşti de banii ăştia şi o sticlă de apă minerală, un ziar şi revistele liniei aeriene – cam tot ce îţi trebuie să ajungi la hotel/aeroport relaxat. Plata serviciului se face online, în momentul plasării comenzii.

Serviciul de transfer RedCab poate fi rezervat şi pentru alte destinaţii din Austria. Pentru lista completă şi preţuri intră pe site-ul RedCab.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu