Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo la muncă! Joburi tentante în America Centrală, Africa și Asia.

5 joburi interesante și exotice în Panama, Ghana, Botswana, Maldive și Singapore.

Dacă posturile de product manager și senior web engineer despre care am scris acum două săptămâni ți s-au părut prea tehnice, nu trebuie să te descurajezi. Am căutat și am găsit pentru tine câteva anunțuri de angajare care s-ar putea să-ți scoată CV-ul din sertar.

Ghid pentru surferi în Panama.

Cine angajează: Panama Surf Camp, Morro Negrito, Panama (coasta Pacificului).
Ce trebuie să faci: să însoțești oaspeții taberei la surfing.
Ce se cere să știi: surfing (bineînțeles), tehnici de prim ajutor, conducere barcă, limba spaniolă.
Ce se oferă: cazare, masă, posibilitatea de a câștiga 2-400 USD lunar din bacșișuri, oportunitatea de a oferi lecții de surfing la tariful de 20 USD pe oră.

Aplicația trebuie să conțină: CV, 3 referințe de la joburi similare pe care le-ai avut (cu număr de telefon și adresă de email). Întrebările și aplicațiile se trimit lui Steve Thompson la adresa panamasurfcamp@gmail.com.
Website-ul angajatorului: http://www.surferparadise.com/

Director de Comunicare în Ghana

Cine angajează: The Golden Baobab Foundation, Accra, Ghana. Fundația se ocupă de promovarea literaturii africane în rândul tineretului.
Ce trebuie să faci: să promovezi demersurile fundației în presă, pe internet și în social media, să realizezi și să implementezi strategiile de comunicare.
Ce se cere: cel puțin 2 ani de experiență în marketing, media sau PR, writing skills, experiență în comunicarea online și în social media, pasiune pentru literatura și cultura Africii. Conexiunile în media și experiența în copywriting sunt un plus.
Ce se oferă: salariu lunar de 1200 GHS (545 EUR), stipendă pentru cazare și asigurare medicală.

Aplicația trebuie să conțină: CV, scrisoare de intenție și o mostră de text redactat de tine în limba engleză. Adresa la care trebuie să trimiți aplicația este team@goldenbaobab.org
Deadline: 30 decembrie, dar se recomandă să aplici cât mai din timp.
Website-ul angajatorului: http://www.goldenbaobab.org/get-involved.html

Guest Relations Officer pe o navă de croazieră, Maldive

Cine angajează: Kada Leisure, Maldive
Ce trebuie să faci: vei lucra pe un mini-vas de croazieră care face island hopping prin arhipelag. Va trebui să întâmpini turiștii, să ai grijă de ei pe perioada croazierelor, să îi ghidezi în excursii și, în general, să stai de fundul lor.
Ce se cere: fluență în limba engleză, communication skills, capacitatea de a lucra în echipă.
Ce se oferă: cabină proprie la bordul navei, mâncare, salariu lunar de 700-900 USD, cotă-parte din bacșișurile oferite de turiști și un bilet de avion până în Europa dacă semnezi contract pe un an.

Pentru a trimite CV-ul sau pentru a cere mai multe informații, contactează-l pe Mr. Habeeb: info@spiritofmaldives.com.
Deadline: 31 decembrie.

Grăjdar Șef într-un safari park, Botswana

Cine angajează: Okavango Horse Safari, Kujwana Camp, Okavango Delta, Botswana. OHS este o operațiune de lux în domeniul turismului de aventură.
Ce trebuie să faci: să ai grijă de cai, să te ocupi de programul de tratament și antrenament al acestora, să însoțești turiștii în plimbări călare.
Ce se cere: cunoștințe de medicină veterinară, experiență în lucrul cu caii, experiență în călărie, dragoste pentru animale.
Ce se oferă: cazare, masă, un bilet de avion spre casă pentru fiecare an de contract, 50% din costul asigurării medicale, permis de muncă și un salariu de început de 8000 de Pula (800 EUR). Haha.

Aplicația: trimite CV și un cover letter care să explice de ești potrivit pentru acest job pe adresa freddie@okavangohorse.com.
Website-ul angajatorului: http://www.okavangohorse.com/wild_wet_wonderful.php

International Instructor în Singapore

Cine angajează: Camp Challenge, Singapore. Compania se ocupă cu organizarea de tabere tematice și team building-uri în zona Asia-Pacific.Ce trebuie să faci: să însoțești și să îndrumi participanții la tabere pe parcursul activităților zilnice.
Ce se cere: vârsta minimă 19 ani, să te comiți la un contract de minimum 6 luni, disponibilitatea de a lucra peste program și în week-end.
Ce se oferă: training in-house, cazare,  un salariu de 560 EUR pentru un program de 15 zile pe lună.

Aplicația se trimite la Jillian Waldron, pe adresa enquiries@camp-challenge.com
Deadline: există mai multe sesiuni de recrutare și training, de acum și până în iunie 2012.
Website-ul angajatorului: http://www.camp-challenge.com/cccareers.html

Notă: Tedoo nu își asumă răspunderea pentru acuratețea informațiilor oferite de angajatori.

Comentarii - 9 Comentarii

 1. alexandra says:

  Cand dai de nevoie de arhitecti, ring me :*

 2. Doro says:

  Sau de un fotograf :-S

 3. Elena Popa says:

  Ceva posturi de pianist/profesor de pian, nu stii? 🙂

 4. Lucian says:

  🙂 ))…hai ca deja o dati in amuzament…:D….omu va intinde o mana, sa vedeti ca exista joburi diverse in locatii exotice, sau cel putin de care nu auzi ca au plecat romanii in masa, si voi deja ii cereti sa faca eventual un ejobs2…..DACA VREI SA SCHIMBI CEVA IN VIATA TA, DEPUNE UN PIC DE EFORT, totusi…:))))…stima

 5. tigara electronica says:

  Bine de stiut 🙂 m-as inscrie la treaba din maldives !!

 6. Elena Popa says:

  Lucian, multumesc de lamuriri (chiar daca nu le-am cerut). Din cate stiu eu, o intrebare n-a omorat inca pe nimeni…si poate fi chiar un semn ca cineva depune un efort ca sa schimbe ceva:D In plus…nu crezi ca inainte sa dai sfaturi asa autoritare, ar fi recomandat sa stii cate ceva despre cel pe care il judeci atat de usor? 🙂

 7. Ioana says:

  Asteptam si alte postari cu oferte de lucru!Multumim!

 8. mihai says:

  experienta si dorinta de a munci inseamna mult. Chiar si neplatit.

 9. […] sabatic, călătoriile în jurul lumii, programele de voluntariat și ofertele de joburi în țări exotice, tehnologiile inovatoare de pe piața de travel și cele mai bune ponturi pentru bilete ieftine de […]

Lasă un comentariu