Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo la muncă. Fii vedetă globală sau șef de hotel în Zanzibar.

Dacă tot nu te-ai săturat de muncă, iată două joburi care să te pună în valoare.

Tedoo_DSC6321

Prezentator de emisiuni de travel, oriunde în lumea largă

Pilot Productions, casa de producție a emisiunilor de travel Globe Trekker, Planet Food și Adventure Golf este în permanență în căutare de fețe noi și personalități puternice pe care să le transforme în vedetele show-urilor în cauză. Mai simplu spus, ți se oferă șansa să colinzi lumea și să apari la televizor/monitor.

Dacă pe calea asta vrei să-ți continui cariera, află că nu-ți trebuie experiență anterioară în televiziune. E musai doar să demonstrezi că te simți bine în fața camerei de luat vederi și că ai lipici la public.

Cum aplici: trimiți la Pilot Production un showreel și o scrisoare de prezentare, un CV și o fotografie recentă. Showreel-ul trebuie să fie în format DVD, nu mai lung de 5 minute și să te prezinte 1. vorbind direct la cameră, 2. intervievând o persoană și 3. în acțiune – la libera ta alegere, fie gătind, fie săpând roșiile, fie ce trăznaie îți mai vine ca să-i impresionezi pe producători.

Adresa la care trimiți aplicația este:

Series Producer
Pilot Productions

The Old Studio
18 Middle Row
London
W10 5AT (UK)

Mai multe detalii despre selecție găsești pe site-ul casei de producție Pilot Production.

Manager de hotel, Zanzibar

Un mic hotel din Zanzibar, Tanzania, are nevoie de General Manager. Se caută o persoană cu experiență minimă în management și contabilitate primară. Dacă ai mai lucrat într-un hotel și știi cum e cu rezervările, stocurile, primirea și complimentarea oaspeților, atunci nu mai sta pe gânduri. Cunoașterea limbii engleze, scris și vorbit, este obligatorie.

Contractul inițial este pe o perioadă de 2 ani, iar salariul de 1.500 USD pe lună. Se oferă cazare și mese la hotel, 4 zile libere pe lună și o lună de concediu pentru fiecare an de contract.

Aplici trimițând CV și scrisoare de intenție la tara@tentwithaview.com. La aceeași adresă de e-mail poți cere informații suplimentare despre job, viză, condițiile de călătorie.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu