Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo Deals. Unde mergem de Revelion? La New York cu KLM sau în Malaezia cu Emirates?

Tu te gândești deja la vacanța de iarnă? Iată câteva tarife foarte bune pentru zboruri în preajma Sărbătorilor, către Malaezia, Sri Lanka, SUA sau Maldive.

Promo zboruri

Toamna a venit pe 30 august, la oră fixă. Parcă a apăsat cineva pe un buton, comutând brusc de la un anotimp la altul. Este momentul să începem să ne uităm deja spre vacanța de iarnă. Câteva companii aeriene ne dau de gândit în acest sens, cu oferte foarte bune pentru perioada “fierbinte” Crăciun 2013 – Revelion 2014. Evident, flight hacker-ul nostru de serviciu, Dragoș Grigore le-a descoperit și ni le pune și nouă sub nas, să ne alegem. Mulțumim, Dragoș.

Pe-aici, prin Europa.

București – Viena – București 99 EUR cu Austrian Airlines. Plecare pe 30 decembrie și retur pe 6 ianuarie. Totul inclus.

București – Londra (Gatwick/LGW) – București 134 EUR cu EasyJet. Aceleași date ca mai sus. Preț calculat pentru un bagaj de cală de 10 kg.

București – Istanbul (aeroportul Sabiha Gokcen/SAW) – București 78 EUR cu Pegasus. 30 decembrie – 3 ianuarie. Bagaj inclus.

București-Moscova 206 EUR. Tur pe 28 decembrie cu Air France, retur pe 12 ianuarie cu Alitalia. Se cumpără de pe Tripsta.

Spre Africa și Asia

Emirates, pe care îi bănuiam că s-au lăsat pe tânjală de când au avioanele pline, mă contrazic cu câteva tarife cumsecade către Asia și Africa pentru plecări din Istanbul (aeroportul Ataturk/IST).

Istanbul – Kuala Lumpur (Malaezia) 477 EUR. Plecare pe 17 decembrie 2013 și retur oricând între 1 și 7 ianuarie 2014.

Istanbul – Nairobi (Kenya) 481 EUR. Aceleași date ca mai sus.

Istanbul – Dar Es Salaam (Tanzania) 484 EUR. Plecare pe 17.12, retur pe 1, 6 sau 7 ianuarie.

Istanbul – Colombo (Sri Lanka) 480 EUR. Plecare tot pe 17 decembrie, retur pe 1, 2, 5, 6 sau 7 ianuarie.

Istanbul – Male (Maldive) 479 EUR, plecare pe 17 decembrie și retur pe 4 sau 5 ianuarie.

Prețurile de mai sus sunt pentru călătorii dus-întors și includ toate taxele. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Emirates.

Către America de Nord. KLM, ce ne coaceți?

Prin tradiție, olandezii oferă un tarif foarte, foarte bun pentru New York, fix de Revelion. 606 EUR pe diferite date între 25 decembrie și 12 ianuarie (vezi captura în galeria de imagini). Plecări din București, toate taxele incluse.

Tot KLM ne surprind cu un teasing în spatele căruia se ghicește o promoție spectaculoasă. Site-ul campaniei, doarșasezile.ro, anunță “prețuri la care nu v-ați gândit vreodată”. Nebunia începe pe 19 septembrie și durează – ai ghicit – doar șase zile.

Nu pot comenta prețurile pentru că nu le știu, pot doar să remarc strategia abilă a KLM de a ține piața în șah timp de două săptămâni. Sper să merite așteptarea.

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare care scanează și compară ofertele a peste 700 de site-uri de călătorie. Noi folosim și recomandăm Momondo.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu