Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO Deals. Tu ce alegi iarna asta – Polinezia, Asia de SE sau Africa?

Hawaii de la 645 EUR, Kenya de la 539!

Dragoș lovește din nou cu câteva tarife extraordinare pentru destinații care mai de care mai exotice. Zici că-i pus să pustiască România pe perioada iernii și să-i vadă pe români fericiți sub soarele tropical. Hai să vedem cu ce ne tentează de data aceasta.

Polinezia – Hawaii

Poți zbura București – Honolulu în perioada ianuarie – aprilie 2014 cu Lufthansa – tarifele încep de la 645 EUR.

La British Airways apar tarife de la 687 EUR pentru aceeași rută. Poți verifica site-ul companiei pentru perioada ianuarie – martie 2014.

Pe de altă parte, KLM zboară București – Kahului Maui de la 667 EUR. Tariful apare pentru diverse date din noiembrie 2013 până în aprilie 2014.

Africa – Kenya

Cine are chef de un safari în primele trei luni ale lui 2014 să afle că pe Momondo apare un tarif excelent București – Nairobi – 539 EUR pentru zbor cu British Airways.

Asia de SE – Singapore, Kuala Lumpur, Manila

Viva varianta de zbor multi-city pentru că în ianuarie poți face următoarele combinații cu Qatar Airways:

București – Singapore la dus, Kuala Lumpur – Istanbul la întors. Te costă 524 EUR. La asta adaugi 91 EUR, cu TAROM, pentru segmentul Istanbul – București.

București – Singapore tur și Clark (Manila) – Istanbul retur de la 509 EUR. Adaugi cei 91 EUR pentru segmentul Istanbul – București (cu TAROM) și iaca ai ajuns de unde ai plecat.

Tarifele de mai sus sunt pentru zboruri dus-întors la clasa Economy și includ toate taxele.

În galeria foto poți vedea exemple de date pe care se confirmă toate tarifele menționate în articol.

Mulțumim încă o dată lui Dragoș pentru aceste comori!

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare care scanează și compară ofertele a peste 700 de site-uri de călătorie. Noi folosim și recomandăm Momondo.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu