Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo Deals. Super-promoții pe Asia, Africa și America de Nord.

Super-promoții pe Kenya, Malaezia, Indonezia și Statele Unite. Să ai la ce te gândi peste week-end.

Smiling Planes

Sunt săptămâni în care poți să dai cu tunul și nu găsești o ofertă bună de bilete de avion. Și săptămâni ca aceasta, când îi apucă pe toți să ofere discounturi. Împreună cu Dragoș Grigore și cu alți prieteni flight hackeri, am găsit pentru tine câteva tarife excelente, pe care le-am postat deja în ultimele zile pe Facebook wall-ul Tedoo.ro. Le recapitulez aici pentru cei care nu ne urmaresc în social media.

Africa. 249 EUR de la Istanbul la Kilimanjaro și Mombasa.

Turkish Airlines anunță o super-promoție proaspătă, care va începe pe 1 aprilie. Dintre zecile de tarife foarte bune oferite de turci am extras două, pe destinații de vacanță din Africa. Istanbul – Kilimanjaro și Istanbul – Mombasa 249 EUR.  Nici tariful pe Nairobi nu e rău, deși prin comparație pare uriaș: 449 EUR.

SUA. Promoții pe New York, Miami, Houston, Dallas și Washington. 

Air France și KLM vin cu două oferte speciale pe ruta București-Washington 447 EUR (KLM) și București-Dallas: 439 EUR (AF).

Iar Lufthansa propun două tarife bune pentru estul SUA: București – Miami 416 EUR și București- New York 601 EUR. Dealtfel, Lufthansa au lansat o întreagă promoție pe zboruri din România. Vezi toate ofertele pe site-ul Lufthansa.

Și Turkish Airlines anunță, tot în cadrul promoției de mai sus, tarife foarte OK pe destinații nord-americane: Istanbul – New York 443 EUR și Istanbul- Houston 399 EUR.

Asia. Tarife speciale pe Malaezia, Maldive și Iran.

Pentru românii din vestul țării, Egyptair au o ofertă bună pe Asia. Budapesta-Kuala Lumpur 463 EUR. Și Turkish Airlines vor scădea tarifele pe ruta către capitala Malaeziei: Istanbul – KL 449 EUR (în promoția care începe pe 1 aprilie).

Cei care vor s-o ia către Iran, pe urmele lui Ștefan Dobroiu, pot profita de oferta Turkish cu plecare din Istanbul: doar 99 EUR până la inevitabilul Esfahan. Și tot turcii, ca să fie treaba treabă, pun la bătaie și un tarif special pe Istanbul-Male (Maldive): 449 EUR.

Una de la HolidayPirates, pe Indonezia.

Pentru cine nu știe, Holiday Pirates e un site englezesc care vânează promoții de vacanță. Deși sunt axați în special pe piața lor (UK), uneori mai scapă și oferte care ar putea deveni interesante pentru români. Merită urmărit.

Iată o ofertă interesantă publicată de Holiday Pirates pe 27 martie: Milano-Jakarta 315 EUR și Roma-Jakarta 319 EUR, cu Etihad Airways. E un preț bun și pentru noi, având în vedere conexiunile low-cost cu Italia.

Toate tarifele de mai sus sunt pentru zboruri dus-întors și includ toate taxele. Pentru conformitate, am atașat în galerie capturile după simulări.

Doar oferta Turkish Airlines nu poate fi verificată, pentru că tarifele nu au intrat încă în sistemul de rezervări onine. Dar din experiențele anterioare cu THY, mai mult ca sigur se vor confirma.

Mulțumirile pentru găsirea ofertelor de mai sus li se cuvin lui Dragoș Grigore și Zorei Panici.

Credit foto: The Algerian Aeronautic Club.

Comentarii - 3 Comentarii

  1. Carmen spune:

    Cele pentru Jakarta nu mai sunt valabile :)

  2. anca ciuciulin spune:

    S-a dus si Miami – si tare ce mi l-as fi dorit…
    Oare Flight Hackerii s-ar induiosa la o rugaminte de ajutor? Fie Miami (cat de curand), fie Bangkok oricand aprilie – doar sa fiu acolo de Sonkran, pe 13. Am tot amanat… Cu multumiri.

Lasă un comentariu