Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo Deals. Promoții pe SUA, China, Africa de Sud, Singapore și Madagascar.

Trei promoții interesante de la Air France și Lufthansa. Tarife sub medie către Asia, Africa și America de Nord.

Cer palmieri Thailanda

A trecut ceva timp de la precedentul articol Tedoo Deals. Asta pentru că după primul val de oferte de la începutul anului situația s-a mai liniștit. Au mai apărut mici “insule” promoționale ici și colo, pe care le-am semnalat cu promptidutine pe wall-ul Tedoo. Ne-am bucurat să aflăm că, iarăți, unii dintre voi au profitat de respectivele tarife și și-au cumpărat bilete către țările calde. Sticla de șampanie i se cuvine și de data asta lui Dragoș Grigore.

Merci de pont

Zilele acestea s-au mai ițit câteva promoții care merită trecute în revistă.

Air France. 3 zile, 3 destinații.

Noua ediție a promoției 3×3 propune două destinații africane și una asiatică.

București-Beijing 484 EUR
București-Johannesburg 573 EUR
București-Antananarivo 948 EUR.

Tarifele se referă la zboruri dus-întors, cu taxe și bagaje. De menționat că prețurile anunțate de companie sunt cu câțiva euro mai mari decât cele validate de noi. Perioada de vânzări se întinde de azi până pe 22 februarie. Deci e zor. Perioadă de zbor: de azi până pe 19 iunie. Ședere minimă 7 zile, ședere maximă o lună.

Am verificat tarifele pe site-ul Air France și se confirmă din martie până în iunie. Vezi exemple în galeria de imagini.

Air France. Prețuri înghețate pentru America de Nord.

Trebuie să recunosc că mă zăpăcește un pic strategia Air France de a lansa o promoție peste o altă promoție. Fără îndoială există diferențe între 3×3 și “Frozen Fares”, dar pentru utilizator pot fi derutante. În fine, AF au bătut în țurțuri câteva tarife până la începutul lui martie, când începe dezghețul. Oferta acoperă o mulțime de destinații din Statele Unite și Canada plus câteva din America de Sud. Am ales și validat următoarele oferte, care ni s-au părut cu adevărat interesante:

București-New York 534 EUR
București-Los Angeles 653 EUR
București-Miami 673 EUR

La fel, vorbim despre dus-întors, taxe și bagaje incluse. Biletele pot fi cumpărate până pe 4 martie, iar perioada de călătorie se întinde de acum și până pe 9 aprilie. E ciudat că pe site e menționat un blackout între 11 și 13 aprilie. Undeva trebuie să fie o greșeală.

Lufthansa. Oferte pentru Canada, SUA și Singapore.

Și la Lufthansa am găsit câteva tarife interesante, ceea ce nu se întâmplă în fiecare zi. Am validat următoarele rute:

București-Toronto 586 EUR in iunie.
București-Singapore 622 EUR în mai.

Dus-întors, taxe incluse, etc. Deadline-ul pentru rezervare este același ca la Air France: 4 martie. Plecări până la sfârșitul lui iunie, retur până la finalul lui septembrie. Mai multe destinații găsești pe site-ul Lufthansa.

Zboruri plăcute. Toate tarifele prezentate erau valabile la momentul redactării acestui articol.

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare care scanează și compară ofertele a peste 700 de site-uri de călătorie. Noi folosim și recomandăm Momondo.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 2 Comentarii

  1. Irina M spune:

    Buna Brad,

    Am cautat pe Momondo bilete pt New York, insa pt perioada mai-iunie si am gasit un pret bun cu Austrian Airlines cu BravoFly, insa nu stiu mai nimic de ei. Ai idee daca sunt ok?
    As prefera sa iau biletele direct de pe site-ul companiei, insa nu am gasit un pret bun.
    PS: f tare site-ul tau!

Lasă un comentariu