Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo DEALS. Jamaica 547 EUR, Maldive 458 EUR, Argentina 621 EUR.

La semnalul cititorilor Tedoo – mulțumim, Andrei Alb-Albastru și Mădălina Barbu – am descoperit o nouă scădere suspectă de tarife la British Airways.

La semnalul cititorilor Tedoo – mulțumim, Andrei Alb-Albastru și Mădălina Barbu – am descoperit o nouă scădere suspectă de tarife la British Airways. E vorba despre câteva rute foarte sexy, cu plecare din București. Prețurile cu discount se aplică pentru călătorii între noiembrie 2015 și martie anul viitor. Unele zboruri pot include escale lungi în Londra, dar asta-i viața. Iată despre ce este vorba.

București – Male/MLE 458 EUR.
București – Kingston/KIN 547 EUR.
București – Buenos Aires/BUE 621 EUR.
București – Cape Town/CPT 535 EUR.
București – Seul/ICN 421 EUR.
București – Antigua/ANU 553 EUR.
București – Mauritius/MRU 508 EUR.
București – Singapore/SIN 422 EUR.
Update: București – Rio de Janeiro/GIG 602 EUR în martie (mulțumesc, Dorin Băluță)

Vorbim despre tarife dus-întors, cu taxe și bagaje incluse. Noi le-am găsit pe Momondo, le poți cumpăra online prin OTA-urile afișate acolo. Pentru datele de zbor intră în galeria articolelor să vezi pe ce-am reușit să validăm. Cu siguranță există și alte date. Nefiind o promoție anunțată ca atare nu putem ști cu precizie perioadele de zbor sau pe cele de blackout. E pe căutatelea.

Pentru românii din vest: verificați și zborurile cu plecare din Budapesta.

Tarifele de mai sus erau valabile la ora publicării acestui articol. Dacă vrei să afli primulcele mai bune oferte de zboruri abonează-te prin RSS și urmărește Tedoo pe Facebook și pe TwitterSau urmărește noua pagină Tedoo Deals unde postăm absolut toate ofertele pe care le găsim.

Vacanțe frumoase.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 5 Comentarii

 1. Calator says:

  Salutare,

  Cat de sigur este sa cumperi biletul prin site-uri ca avion.ro sau kissandfly.ro? Primesti instant confirmarea pe mail si poti verifica status-ul zborului pe site-ul companiei?

  • @Calator: din moment ce sunt listate pe Momondo nu se pune problema de siguranță. N-or să-ți fure banii. Mai multe nu știu să-ți spun pentru că nu am folosit niciunul dintre site-urile menționate de tine.

  • Toate agențiile care apar pe momondo au trecut printr-un proces de verificare în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite și sunt monitorizate constant pentru a preîntâmpina eventualele probleme.

   Ambii furnizori menționați de tine reprezintă varianta locală a unor agenții recunoscute, care activează de mult timp pe piață (Pamedia Kopes, Tickets.md). În ceea ce privește a doua întrebare, răspunsul e afirmativ, ar trebui să primești confirmarea imediat pe mail.

   Dacă mai ai întrebări, ne poți contacta oricând folosind adresa de aici http://www.momondo.ro/content/about/

   Numai bine,
   Mircea

 2. Ioana says:

  pe avion.ro am experimentat eu, a fost totul ok, confirmare rapida, bilete electronice, cod de rezervare etc. O mica surpriza… este operat de e-TRAVEL S.A. – ATENA, GRECIA, si o diferenta de curs valutar semnificativa… in rest toate bune.

 3. […] de ”alarmă” a fost activat de către Brad Florescu, pe care îl urmăresc îndeaproape – în fiecare zi, oră, secundă -, ceea ce vă doresc […]

Lasă un comentariu