Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO Deals. Istanbul 99 EUR, Dubai 190 EUR, NYC 593 EUR, Manila 372 EUR.

Tarife excelente pe zboruri către Turcia, SUA, Filipine, Emiratele Arabe Unite și Thailanda.

Promo zboruri

Dragoș Grigore, maestrul nostru în flight hacking, a fost în mare formă azi. Cu mânuțele alea două, a dibuit în adâncurile internetului câteva oferte foarte convenabile pentru zboruri spre toate zările. Să întindem prada pe masă și s-o evaluăm.

București-Istanbul 99 EUR cu TAROM

TAROM a anunțat oferta încă de săptămâna trecută, dar tarifele au intrat în sistem abia azi. E o promoție limitată în timp – tur până pe 30 iunie și retur până pe 15 iulie și în spațiu: doar două locuri pe fiecare cursă. Dar un 99 EUR dus-întors cu taxe și bagaje nu se caută la dinți. Se caută pe site-ul TAROM.

București-Dubai  190 EUR cu Pegasus

O altă ofertă cu miros de Turcia vine de la Pegasus. București-Dubai 190 EUR, dus-întors, toate taxele incluse, pentru primăvara lui 2014. Se zboară cu o escală pe aeroportul secundar al Istanbulului, Sabiha Gokcen. Mai multe detalii pe site-ul Fly Pegasus.

UPDATE: George Popescu-Orodel a scotocit mai departe și a găsit alte două tarife interesante pentru plecări din București: Teheran (Iran) 212 EUR și Tbilisi (Georgia) 170 EUR. Mulțumim, George.

București-New York 593 EUR de Revelion. Cu TAP Portugal.

Tarifele bune pe care TAP le oferă pe destinații din America de Nord se confirmă și pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Cine vrea să petreacă Anul Nou în Times Square din New York poate zbura până la Marele Măr cu 593 EUR (totul inclus). Verificat de noi pentru tur pe 26 decembrie si retur pe 10 sau 11 ianuarie. Dacă găsești și alte date fierbinți pe site-ul TAP dă-ne de știre.

Belgrad-Bangkok 640 EUR cu Etihad

Budapesta nu mai este singurul aeroport vecin care ne oferă o alternativă. Începând din 15 iunie, compania națională a Emiratelor Arabe Unite zboară la Belgrad. Ceea ce, pentru românii din sudul și vestul țării poate fi mai convenabil. Dintre cele câteva tarife pe care le-am verificat – destul de decente – sare în ochi un Belgrad-Bangkok la 640 EUR, valabil pentru luna octombrie. Posibil să fie și altele. Dă-ți un ochi pe site-ul Etihad Airlines.

Roma-Manila-Milano 372 EUR cu Saudi Airlines.

Pornind de la o ofertă publicată pe Holiday Pirates, Dragoș a mai scotocit un pic și a găsit varianta de mai sus, verificată pentru plecare pe 28 noiembrie și retur pe 15 decembrie. Dus-întors, taxe incluse, bagaj inclus, evident. De menționat că pentru Arabia Saudită nu este nevoie de viză dacă te afli în tranzit pentru mai puțin de 18 ore. Ceea se aplică în cazul de față.

Atenție: oferta poate fi găsite pe site-ul Saudi Arabian doar prin căutare advanced în modul multi-city. Până în Italia ajungi cu un low cost, nu intru în detalii.

Tedoo.ro menționat pe Holiday Pirates

Mulțumită măiestriei lui Dragoș, Tedoo.ro a ajuns contributor al Holiday Pirates, site-ul european care găsește și publică super-dealuri de călătorie. Ne găsești menționați de două ori, cu oferte pe care Tedoo le-a publicat chiar înaintea iluștrilor colegi din Occident. Ar fi frumos ca și blogurile românești să citeze sursele măcar din când în când.

Ofertele de mai sus au fost deja publicate în ultimele ore pe wall-ul de Facebook al Tedoo.ro. Ca să fii printre primii care află de astfel de promoții, urmărește-ne pe Facebook și Twitter.

Toate tarifele erau valabile la momentul redactării acestui articol. Pentru conformitate vezi capturile în galeria foto a articolului.

Viață lungă și fericire lui Dragoș Grigore.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 2 Comentarii

 1. cocis alexandra spune:

  Buna,
  Sunt interesata de niste oferte de avion ieftine pentru Statele Unite,
  destinatia mea este statul Tennessie, dar accept si pt Georgia.
  date de plecare: intre 19-27 iulie, retur 1-4 sep. date flexibile.
  Spune mi cat m-ar costa serviciul acesta….
  Ma intesearza 2 bilete de avion, eu am gasit la 1000 de euro sau 1300 de dolari. daca esti intersat fa-mi o oferta,mersi frumos
  alexandra

Lasă un comentariu